Cult Club ilmaisnäytös: The Sound of Music

(Sound of music)

Espoo-päivän ja Kinon syntymäpäivän kunniaksi ILMAISNÄYTÖS la 26.8. klo 20.00!

HUOM! Näytökseen pääsy edellyttää lipun noutoa! 194 lippua jaetaan Kinon kassalla pe 25.8. klo 17.15 alkaen.

***

Elokuvahistorian tunnetuimpiin musikaaleihin lukeutuva, viiden Oscarin voittaja The Sound of Music avaa Kinon kulttielokuvien Cult Club-sarjan syyskauden!

Syyskaudella sarjassa nähdään vielä kulttisuosiota nauttivat Jaws (Tappajahai) ja The Rocky Horror Picture Show Sing-along -näytös – lisätietoja ja näytöspäivät ilmoitetaan myöhemmin! 

"Lapsia, nunnia, natseja ja Alppeja – joillekin se on liikaa, monille elokuvamusikaaleista rakkain! Rodgers & Hammersteinin klassikot Do-Re-Mistä My Favorite Thingsiin ja Edelweissiin iskevät Julie Andrewsin ja kumppaneiden laulamina sydämeen asti. Maisemapanoroinnit Alpeilta ovat huikeita ja värit loistavat.

Tarina sijoittuu 1930-luvun lopun Itävaltaan. Nuori nunnakokelas Maria ei tahdo sopeutua luostarin hillittyyn elämään, vaan kirmailee mieluummin vuorilla luontoa ihastellen ja laulaen. Lempeä abbedissa päättää lähettää Marian joksikin aikaa maailmalle, 7-lapsisen Trappin perheen kotiopettajattareksi. Perheen pää, leskeksi jäänyt kapteeni von Trapp, on lapsikatrastaan sotilaallisella kurilla ohjaileva, tunteensa piilottanut mies, jonka upeaan kartanoon Maria musiikin kautta pikkuhiljaa palauttaa elämänilon. Rakkaus syttyy ja kohtaa esteitä, mutta ne voitetaan. Ja kun eletään 30-lukua Itävallassa, nousee kapteeni von Trappin vastustama natsimiehityskin tärkeään rooliin tapahtumain kulussa.

The Sound of Music on häpeilemättömän romanttinen, toisinaan hiukan tekopirteä, mutta yhtä kaikki nautittava, taidolla tehty iso musikaali. Se ei riipaise sielua ja itketä katsojaa Cherbourgin sateenvarjojen tapaan, mutta käsittelee kuitenkin tärkeitä teemoja kevyehköllä otteella. Rakastuminen – niin nuorten kuin kypsempään ikäänkin ehtineiden – vaikeuksineen, tunteiden ja ilon tärkeys elämässä, rakkaan kotimaan joutuminen alennustilaan; nämä aina ajankohtaiset aiheet eivät ole lainkaan vähäpätöisiä."

– Mervi Herranen, KAVI, 1.4.2012

Ohjaus: Robert Wise

Pääosissa mm.: Julie Andrews, Christopher Plummer, Eleanor Parker, Richard Haydn, Peggy Wood

Kieli: Suomeksi tekstitetty. 

***

Kino Tapiolassa on viime vuosina järjestetty mm. Monty Python Live -näytös sekä erikoisnäytöksiä, joissa Mia Wallace -kloonit tarjoilevat Five Dollar Milkshakeja Pulp Fictionin musiikin tahtiin tai kymmenet Big Lebowski -elokuvan Dudet hengailevat kylpytakeissaan hotdogeja syöden.

The Godfather-elokuvalla avannut ja Hohdolla jatkanut uusi esityssarja Cult Club tarjoilee herkullista laatutavaraa: luvassa harvinaisia tilaisuuksia nähdä ihailluimpia kulttielokuvia upeasti valkokankaalla aidossa elokuvateatteriformaatissa! 

2h 52min K-3
   

  Ajankohtaista

  Elokuvahistorian tunnetuimpiin elokuviin lukeutuva, viiden Oscarin voittaja The Sound of Music avaa Kinon kulttielokuvien Cult Club-sarjan syyskauden Espoo-päivän ilmaisnäytöksessä la 26.8. klo 20! HUOM: Näytökseen pääsy edellyttää vapaalipun noutoa – 194 lippua jaetaan Kinon kassalla alkaen pe 25.8. klo 17.15 ja viikonlopun ajan. 

  ***

  Uusi oopperakausi 2017-18 nyt myynnissä täällä!

  ***

  Yleisön pyynnöstä alennusperusteiset liput saa nyt suoraan verkkokaupasta! Lippuja ostaessa klikkaa hinnan vieressä olevaa vaihda lipputyyppiä -linkkiä ja valitse oikea vaihtoehto. Alennusperusteisen lipun ostaminen edellyttää asianmukaista korttia tai todistusta. 

  ***

  Cult Club esittää: Kulttielokuvia kansalle! Kino Tapiolan uuden esityssarjan syys-talven 2016 näytökset olivat menestys! Jatkamme sarjaa syksyllä 2017 !

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  ***

  Kino Tapiola on ensi-iltateatteri joka valikoi ohjelmistoonsa pääasiassa eurooppalaisen ja kotimaisen elokuvan parhaimmistoa. Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  ***

  Kiireellisissä tiedusteluissa viikonloppuisin ja iltaisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä