Hampstead

Kesäisen brittiläisen romanttisen komedian pääosissa mahtavat Diane Keaton ja Brendan Gleeson! 

Lontoon Hampstead-puiston laidalla asuu leskirouva Emily, joka ei oikein enää saa elämän syrjästä kiinni miehensä kuoleman jälkeen. Eräänä päivänä, katsellessaan puistoa, hän näkee rähjäisen mökin, jossa asuu ruokkoamaton partasuu. Hän näkee, miten joukko roistoja käy miehen kimppuun, ja hälyttää poliisin jääden seuraamaan tilannetta kiikarillaan. Seuraavana päivänä hän lähtee etsimään miehen käsiinsä.

Donald on asunut vaatimattomasti puiston laidalla jo 17 vuotta, mutta hänen elintapansa on nyt uhattuna ja hän on menettämässä talonsa. Niinpä Donald suhtautuu epäileväisesti myös Emilyyn, mutta karskiudesta huolimatta miehestä huokuu lempeyttä ja vetovoimaa, ja Emily käy taisteluun mökin pelastamiseksi. 

Tositarinaan perustuva elokuva on hurmaava, hauska ja elämänmyönteinen tarina siitä, miten rakkaus voi löytyä aivan odottamattomasta paikasta, todistaen jälleen kerran, että ikä ei ole este kaiken aloittamiselle alusta.

 

“Veteraaninäyttelijät onnistuvat Joel Hopkinsin hyvän olon elokuvassa. Diane Keaton tekee roolinsa samaan tapaan kuin kuuluisan Annie Hallin 40 vuotta sitten.

– Tämä Joel Hopkinsin ohjaustyö edustaa saman tyyppistä ikääntyneemmälle yleisölle suunnattua brittiviihdettä kuin vaikkapa sellaiset elokuvat kuin Kvartetti, The Best Exotic Marigold Hotel ja The Lady in the Van.

Eli pohjimmiltaan aurinkoista feel good -elokuvaa, jonka tähtinä on tunnettuja ja rakastettuja veteraaninäyttelijöitä, tässä tapauksessa amerikkalainen Diane Keaton ja irlantilainen Brendan Gleeson.”

Pertti Avola, HS

“ […] a fine cast in a quirky and charming piece of cinematic souffle with Keaton and Gleeson in sparkling form.”

RTE Entertainment

“Diane Keaton’s forte, her distinctively nervous, awkward charm, has worn beautifully well and borne her along triumphantly in an astonishingly long reign as a romantic-comedy queen — the Elizabeth II of romcom, if you will. But it’s the great Brendan Gleeson who’s the biggest surprise here. He’s shown us intimations he can be tetchy but loveable — in The Guard, at least, he was a character you could conceivably hug, and maybe the In Bruges guy — but in this small, pleasant but unremarkable affair he’s cute, breezy and bright-eyed even when he’s in grumpy mode. He may look like a breaching, gingery whale emerging from a bathe in one of the Hampstead ponds, but this is a man you would happily hang out with on a picnic under Karl Marx’s Highgate Cemetery headstone or a stroll through the British Museum."

Empire

 

Ohjaaja: Joel Hopkins

Kieli: Englanti, suomeksi tekstitetty.

Levittäjä: Finnkino Oy

1h 43min K-3
   

  Ajankohtaista

  Kaikki Kinon Yösyöttö -näytökset täällä! Lunastathan varauksesi ajoissa jotta vältytään jonoilta. Yösyötön vauvakino-näytös 25.10. klo 12, liput täältä!

  ***

  Etkö mahtunut näytökseen? Yösyöttö ja Borg/McEnroe nyt myös nurkan takana Louhisalissa! Näytöksiä vain tiistaina 17.10. ja 19.10.

  ***

  Star Wars: The Last Jedi 2D & 3D – ennakkomyynti on alkanut täällä!

  ***

  Cult Club -sarjan syyskauden päättää la 11.11. klo 20.00 riemastuttava kulttimusikaali The Rocky Horror Picture Show, liput täällä!

   

  ***

  Tuntematon sotilas -elokuvan lipunmyynti on alkanut! 10 näytöstä nyt myynnissä täällä! Näytösliput ovat 12 € / 11 € elokuvan kolmituntisen keston takia.

  ***

  Uusi oopperakausi 2017-18 nyt myynnissä täällä!

  ***

  Yleisön pyynnöstä alennusperusteiset liput saa nyt suoraan verkkokaupasta! Lippuja ostaessa klikkaa hinnan vieressä olevaa vaihda lipputyyppiä -linkkiä ja valitse oikea vaihtoehto. Alennusperusteisen lipun ostaminen edellyttää asianmukaista korttia tai todistusta. 

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  ***

  Kino Tapiola on ensi-iltateatteri joka valikoi ohjelmistoonsa pääasiassa eurooppalaisen ja kotimaisen elokuvan parhaimmistoa. Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  ***

  Kiireellisissä tiedusteluissa viikonloppuisin ja iltaisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä