Seniorikino: Vakava leikki

(Den Allvarsamma Leken)

Seniorikino ke 25.1. klo 15, liput 6 €, avoin kaikille!

Toimittaja Arvid Stjärnblom ja taiteilijan tytär Lydia Stille tapaavat 1900-luvun alussa. He rakastuvat toisiinsa silmänräpäyksessä, ja heidän välilleen kehkeytyy romanssi. Sosiaalisten olosuhteiden vuoksi he kuitenkin joutuvat etäälle toisistaan ja menevät naimisiin kumpikin tahollaan. 10 vuotta myöhemmin Arvid ja Lydia tapaavat uudelleen. Unelma suuresta rakkaudesta valtaa heidät, ja heille muodostuu intohimoinen suhde. Suhteen hinta on kuitenkin suurempi kuin heistä kumpikaan olisi osannut aavistaa.

Elokuva perustuu Hjalmar Söderbergin klassiseen rakkausromaaniin vuodelta 1912. Tästä liikuttavasta rakkaussadusta tehtiin pitkäelokuva kolmatta kertaa. Tällä kertaa ohjaajana oli Pernilla August, joka tunnetaan myös näyttelijänä.

 

”Intohimoinen rakkaustarina… Vuoden paras ruotsalaiselokuva”
★★★★ Aftonbladet

”Vakava leikki, joka sytyttää”
★★★★ Sydsvenskan

 

Ohjaaja: Pernilla August

Kielet: ruotsi, tekstitetty suomeksi

1h 55min K-16
   

  Ajankohtaista

  Kino Soi! -kamarimusiikkiklubin avajaiskeikka Kinolla ma 25.9. klo 19 (ovet 18), täältä ja Facebookista lisätietoa! Liput 10/15 €.

  ***

  Rakkautta & Anarkiaa -festivaalin aikana 19.-21.9. Kinolla nähdään Pohjoismaisen neuvoston elokuvapalkinnon ehdokaselokuvat, näytökset ja liput täältä! 

  ***

  Cult Club -sarjaa jatkaa kaikkien aikojen kalajuttu Jaws (Tappajahai) la 14.10. klo 20, ja marraskuussa The Rocky Horror Picture Show, josta lisätietoa, käyttäytymisohjeet ja näytöspäivä pian!

  ***

  Uusi oopperakausi 2017-18 nyt myynnissä täällä!

  ***

  Yleisön pyynnöstä alennusperusteiset liput saa nyt suoraan verkkokaupasta! Lippuja ostaessa klikkaa hinnan vieressä olevaa vaihda lipputyyppiä -linkkiä ja valitse oikea vaihtoehto. Alennusperusteisen lipun ostaminen edellyttää asianmukaista korttia tai todistusta. 

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  ***

  Kino Tapiola on ensi-iltateatteri joka valikoi ohjelmistoonsa pääasiassa eurooppalaisen ja kotimaisen elokuvan parhaimmistoa. Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  ***

  Kiireellisissä tiedusteluissa viikonloppuisin ja iltaisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä