Lego® Batman elokuva 3D

(The Lego Batman Movie)

Ole aina oma itsesi – paitsi jos voit olla Batman.

Supersuositun LEGO® Elokuvan päätähdeksi itsensä nimennyt viittasankari – LEGO Batman – saa oman seikkailunsa valkokankaille. Muutoksen tuulet puhaltavat Gothamissa, ja jos Batman haluaa pelastaa kaupungin Jokerin vihamieliseltä hyökkäykseltä, täytyy hänen unohtaa yksinäisen suden roolinsa ja opetella työskentelemään yhdessä muiden kanssa – ja ehkä ottamaan välillä vähän rennommin.

  

”Animoitu Lego-versio Batmanista on hauskempi ja onnistuneempi kuin viimeisimmät aikuisten elokuvat.

– Vaikka tarina on täynnä toimintaa, vauhtia ja väriä, nousee päällimmäiseksi ystävyyden ja uusperheen ylistys. Sooloilija ei pidemmän päälle pärjää, ja joskus on työskenneltävä jopa vihollisten kanssa suuremman päämäärän eteen. Viesti on vilpitön, mutta kerronnassa on ironiaa tasapainottamaan imelyyttä.

– … pyssyt ääntelevät kuin lapset sotaleikeissä, mikä naurattaa joka kerta. Muutenkin Lego-Batman onnistuu tavoittamaan huumorillaan myös aikuiset ja sivaltamaan osuvasti aikuisten DC-elokuvien synkkää visuaalista tyyliä. Mustaan pukeutuva hevimies Batman ei kestä värejä ja räikeää purkkapoppia rakastavaa suojattiaan Robinia.”

Matti Koskinen, HS

 

Tietoa kasvattajalle media-avain.fi -sivustolta, täällä lisää myös elokuvan myönteisistä viesteistä (4/5) sekä ikäsuositushaitari.

Jokaisen Lego- ja supersankarifanin unelmaelokuva tarjoaa paljon vauhtia ja nokkelaa sanailua. Rosmojen jahtaamisen ja voimankäytön yli elokuvan tärkeimmiksi teemoiksi nousevat kuitenkin ihmissuhteiden ja yhteistyön merkitys sekä Batmanin henkinen kasvu yksinäisestä sudesta perheelliseksi mieheksi.

Elokuva tarjoaa paljon positiivisia viestejä. Sen naiskuva on feministinen, ja hyvän voitto pahasta on selvää melkeinpä alusta asti. Elokuva vilisee viittauksia populaarikulttuuriin, mikä viihdyttää aikuisempaa katsojakuntaa. Kaikkein nuorimmat sen sijaan eivät välttämättä pysy joka hetki nopeatempoisessa juonessa saati huumorissa mukana, mutta heillekin on oma antinsa; reippaiden sankarihahmojen joukkoon nousee myös lapsisankari Robin, joka tarjoaa samastumiskohteen nuoremmille katsojille. Elokuvassa on paljon tappelua ja jännittäviäkin kohtauksia, mikä kannattaa ottaa huomioon, kun pohtii elokuvan soveltuvuutta omalle lapselleen.

 

Ohjaus: Chris McKay

Käsikirjoitus: Seth Grahame-Smith, Erik Sommers & Chris McKenna, ja Jared Stern & John Whittington

Levittäjä: SF Film Finland Oy

Kieli: Puhumme suomea!

1h 45min K-7 Väkivaltaista sisältöä Ahdistusta aiheuttavaa sisältöä
   

  Ajankohtaista

  Haku Venetsian elokuvajuhlille on nyt päättynyt jotta ehdimme käydä hakemukset läpi ennen Europe Cinemasin virallista deadlinea joka on huomenna ti 25.4., kiitos kaikille hakijoille!

  ***

  Espoo Ciné valtaa Kino Tapiolan 5.-14.5.2017! Lisätietoa ja festivaaliohjelma täällä!

  ***

  Yleisön pyynnöstä alennusperusteiset liput saa nyt suoraan verkkokaupasta! Lippuja ostaessa klikkaa hinnan vieressä olevaa vaihda lipputyyppiä -linkkiä ja valitse oikea vaihtoehto. Alennusperusteisen lipun ostaminen edellyttää asianmukaista korttia tai todistusta. 

  ***

  Cult Club esittää: Kulttielokuvia kansalle! Kino Tapiolan uuden esityssarjan syys-talven 2016 näytökset olivat menestys! Jatkamme sarjaa kevät/syksyllä 2017 – ehdota meille kulttileffoja esitettäväksi täällä!

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  ***

  Kino Tapiola on ensi-iltateatteri joka valikoi ohjelmistoonsa pääasiassa eurooppalaisen ja kotimaisen elokuvan parhaimmistoa. Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  ***

  Kiireellisissä tiedusteluissa viikonloppuisin ja iltaisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä