My Little Pony Elokuva

(My Little Pony: The Movie)

Elokuva vie Mane Sixin tähän mennessä jännittävimpään ja suurimpaan seikkailuunsa! Kun uhkaava Storm King hyökkää Laukkaporiin aikeenaan varastaa ponien taika, koko Equestrian tulevaisuus on vaarassa. Ennennäkemättömässä seikkailussa ponit lähtevät toiminnantäyteiselle ja sankarilliselle matkalle, joka vie heidät ensi kertaa kotinsa rajojen ulkopuolelle heidän etsiessään apua taianomaisilta vuorilta, merenalaisista maailmoista ja jopa huimalta, lentävältä merirosvolaivalta.

Myös lastenjuhlatilaisuudet tämän leffan kera mahdollisia! Lisätietoa täältä.

 

"My Little Pony -elokuva vie ystävyysaiheiselle tunteiden vuoristoradalle, joka loppuu hyvän tuulen ilotulitukseen. 

Värikäs elokuva perustuu My Little Pony: Ystävyyden taikaa -televisiosarjaan, josta elokuvaan on noukittu päähahmot ja liuta keskeisimpiä kysymyksiä. Mistä ystävystyminen lähtee? Entä jos ystävän kanssa mokaa? Voiko muihin luottaa? Millainen on hyvä ystävä? 

–  My Little Pony -elokuva onnistuu luomaan syvän tunneyhteyden katsojiin – ja pitämään sen yllä koko elokuvan ajan, niin iloisissa kuin pelottavissakin kohtauksissa. 

Vitsit ovat harvassa, eikä niitä juurikaan kaipaa, sillä Daniel Ingramin loistelias musiikki toimii hyvin sekä kevennyksenä että syvennyksenä. 

Kiireisille aikuisillekin elo­kuvalla on viestinsä: jotain on pielessä, jos ystävällisyydelle, saati sitten ystävyydelle, ei ole aikaa tai sitä käytetään vain omien päämäärien edistämiseen."

★★★★ Taika Dahlblom, HS


Ohjaus: Jayson Thiessen

Käsikirjoitus: Rita Hsiao, Meghan McCarthy

Levittäjä: Nordisk Film 

Kieli: Puhumme suomea!

1h 39min K-7
   

  Ajankohtaista

  Kaikki Kinon Yösyöttö -näytökset täällä! Lunastathan varauksesi ajoissa jotta vältytään jonoilta. Yösyötön vauvakino-näytös 25.10. klo 12, liput täältä!

  ***

  Etkö mahtunut näytökseen? Yösyöttö ja Borg/McEnroe nyt myös nurkan takana Louhisalissa! Näytöksiä vain tiistaina 17.10. ja 19.10.

  ***

  Star Wars: The Last Jedi 2D & 3D – ennakkomyynti on alkanut täällä!

  ***

  Cult Club -sarjan syyskauden päättää la 11.11. klo 20.00 riemastuttava kulttimusikaali The Rocky Horror Picture Show, liput täällä!

   

  ***

  Tuntematon sotilas -elokuvan lipunmyynti on alkanut! 10 näytöstä nyt myynnissä täällä! Näytösliput ovat 12 € / 11 € elokuvan kolmituntisen keston takia.

  ***

  Uusi oopperakausi 2017-18 nyt myynnissä täällä!

  ***

  Yleisön pyynnöstä alennusperusteiset liput saa nyt suoraan verkkokaupasta! Lippuja ostaessa klikkaa hinnan vieressä olevaa vaihda lipputyyppiä -linkkiä ja valitse oikea vaihtoehto. Alennusperusteisen lipun ostaminen edellyttää asianmukaista korttia tai todistusta. 

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  ***

  Kino Tapiola on ensi-iltateatteri joka valikoi ohjelmistoonsa pääasiassa eurooppalaisen ja kotimaisen elokuvan parhaimmistoa. Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  ***

  Kiireellisissä tiedusteluissa viikonloppuisin ja iltaisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä