Salaisuuksien illallinen

(Perfetti sconosciuti)

Seitsemän vanhaa ystävystä kokoontuu saman illallispöydän ääreen. Illan aikana he päättävät olla täydellisen avoimia, laittaa puhelimet ruokapöydälle ja jakaa jokaisen tekstiviestin, sähköpostin ja puhelun sisällön toistensa kanssa. Käy ilmi, että jokaisella on jotain salattavaa – ja illan mittaan salaisuudet alkavat paljastua. Tasapaino järkkyy ja ystävyydet joutuvat koetukselle.

Italiassa jättihitiksi osoittautunut elokuva on hykerryttävän osuva kuvaus ystävyydestä, rehellisyydestä ja valkoisista valheista!

 

”Kohtaus kohtaukselta italialaiselokuva vie katsojat syvemmälle ja syvemmälle kaveripiirin salaisuuksien verkostoon. Loistelias joukko näyttelijöitä käy läpi koko ihmiselon tunneskaalan erityisellä ammattitaidolla. Käsikirjoitus kantaa hienosti lähestulkoon läpi koko elokuvan, mitä nyt lopussa halutaan opettaa elämän perusasioista yhtä ja toista. Lapsukset voi kuitenkin antaa anteeksi, sillä niin tehokkaasti elokuva tempaisee mukaansa. Sitä huomaa hymistelevänsä, nauravansa ja kauhistuvansa hahmojen mukana.

Elokuva on pääasiassa kuvattu yhden huoneiston sisällä, mutta suvantoja se ei silti juuri tarjoile. Siitä kiitos kuuluu ohjaaja Paolo Genoveselle, joka löytää alituiseen uusia kuvakulmia ahtaasta asunnosta. Tarina itsessään on myös niin vetoava, ettei ehdi kaivata sen kummempaa visuaalista ilmettä.”

Niko Ikonen, Episodi

”Genovesen elokuva on ollut kotimaassaan sekä valtava yleisö- että arvostelumenestys.

– Salaisuuksien illallinen on tyypillinen kamarielokuva, jossa tapahtumat keskittyvät lopulta yhteen huoneeseen. Perustarina on yksinkertainen ja klassinen: ystävien seurue kokoontuu illalliselle, jonka aikana paljastuu yhtä ja toista.

– Genovesen elokuva on sekä universaali että kulttuurisidonnainen. Tietyt tabut ovat italialaisille vahvempia kuin vaikkapa suomalaisille, eikä alkoholilla ole oikeastaan mitään roolia illallispöydässä.”

Leena Virtanen, HS

”… the script writers have done a damn fine job of making the conversation entertaining and the characters interesting, and the actors are all superb in their roles. It’s a bit like going to dinner with friends. Bring a glass of wine and some cinema snacks and join the party!”

Alison Flett, In Daily


Ohjaus: Paolo Genovese

Käsikirjoitus: Filippo Bologna, Paolo Costella, Paolo Genovese, Paola Mammini, Rolando Ravello

Näyttelijät: Giuseppe Battiston, Anna Foglietta, Marco Giallini

Kieli: Italia, suomeksi ja ruotsiksi tekstitetty. 

Levittäjä: Future Film

1h 37min K-7 Ahdistusta aiheuttavaa sisältöä
   

  Ajankohtaista

  Elokuvahistorian tunnetuimpiin elokuviin lukeutuva, viiden Oscarin voittaja The Sound of Music avaa Kinon kulttielokuvien Cult Club-sarjan syyskauden Espoo-päivän ilmaisnäytöksessä la 26.8. klo 20! HUOM: Näytökseen pääsy edellyttää vapaalipun noutoa – 194 lippua jaetaan Kinon kassalla alkaen pe 25.8. klo 17.15 ja viikonlopun ajan. 

  ***

  Uusi oopperakausi 2017-18 nyt myynnissä täällä!

  ***

  Yleisön pyynnöstä alennusperusteiset liput saa nyt suoraan verkkokaupasta! Lippuja ostaessa klikkaa hinnan vieressä olevaa vaihda lipputyyppiä -linkkiä ja valitse oikea vaihtoehto. Alennusperusteisen lipun ostaminen edellyttää asianmukaista korttia tai todistusta. 

  ***

  Cult Club esittää: Kulttielokuvia kansalle! Kino Tapiolan uuden esityssarjan syys-talven 2016 näytökset olivat menestys! Jatkamme sarjaa syksyllä 2017 !

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  ***

  Kino Tapiola on ensi-iltateatteri joka valikoi ohjelmistoonsa pääasiassa eurooppalaisen ja kotimaisen elokuvan parhaimmistoa. Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  ***

  Kiireellisissä tiedusteluissa viikonloppuisin ja iltaisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä