The Circle

()

Kantaaottava trilleri huippunäyttelijöillä!

Mae Holland (Emma Watson) on nuori ja terävä nainen, joka saa unelmatyön teknologiayhtiössä nimeltä Circle. Yhtiössä korostetaan tiedon jakamisen ja avoimuuden arvoja, mutta koko elämän jakamisella on seurauksensa.

Kun työasiat alkavat vaikuttaa Maen läheisimpiin ihmissuhteisiin eivätkä intiimeimmätkään hetket ole enää vain kahden ihmisen välisiä, alkavat Maen hälytyskellot soida.

Maen karismaattisen esimiehen ja Circle-yhtiön johtajan roolissa vakuuttaa kaksinkertainen Oscar-voittaja Tom Hanks.

 

“Kuinka paljon sosiaalinen media saa kerätä tietoa käyttäjistään? Kuinka pitkälle yksityisyyden rajaa saa venyttää tiedonvälityksen nimissä? Päivänpolttavia kysymyksiä, ja jälleen uudessa elokuvassa.

Tarina kertoo todellisesta uhasta: Facebook, Google, Apple ja Amazon ovat informaatiobisneksen häikäilemättömiä pelureita, ja tietä jäteille raivaa yritysten sisällä esiintyvä lahkomaisuus, jota säteilee mantereiden yli myös tuotteiden käyttäjiin.”

Mikko-Pekka Heikkinen, Helsingin sanomat

“Over the past few years, James Ponsoldt has emerged as one of the most compelling independent filmmakers of his generation.

– …all of the film’s performances are spot-on. Emma Watson continues to light up the screen with her inherent charisma and experience…

– …Hanks gives one of the few villainous performances of his career here as well, chewing the scenery with cheerful delight as Bailey, costumed and written to be intentionally similar to every other tech company president based out of Silicon Valley, equal parts Mark Zuckerberg and Steve Jobs.”

Alex Welch, IGN

 

Ohjaus: James Ponsoldt

Käsikirjoitus: James Ponsoldt Dave Eggersin romaanin pohjalta.

Näyttelijät: Tom Hanks, Emma Watson, Karen Gillan

Levittäjä: Future Film

Kieli: Englanti, teksititetty suomeksi.

 

1h 49min K-12 Ahdistusta aiheuttavaa sisältöä
   

  Ajankohtaista

  Kaikki Kinon Yösyöttö -näytökset täällä! Lunastathan varauksesi ajoissa jotta vältytään jonoilta. Yösyötön vauvakino-näytös 25.10. klo 12, liput täältä!

  ***

  Etkö mahtunut näytökseen? Yösyöttö ja Borg/McEnroe nyt myös nurkan takana Louhisalissa! Näytöksiä vain tiistaina 17.10. ja 19.10.

  ***

  Star Wars: The Last Jedi 2D & 3D – ennakkomyynti on alkanut täällä!

  ***

  Cult Club -sarjan syyskauden päättää la 11.11. klo 20.00 riemastuttava kulttimusikaali The Rocky Horror Picture Show, liput täällä!

   

  ***

  Tuntematon sotilas -elokuvan lipunmyynti on alkanut! 10 näytöstä nyt myynnissä täällä! Näytösliput ovat 12 € / 11 € elokuvan kolmituntisen keston takia.

  ***

  Uusi oopperakausi 2017-18 nyt myynnissä täällä!

  ***

  Yleisön pyynnöstä alennusperusteiset liput saa nyt suoraan verkkokaupasta! Lippuja ostaessa klikkaa hinnan vieressä olevaa vaihda lipputyyppiä -linkkiä ja valitse oikea vaihtoehto. Alennusperusteisen lipun ostaminen edellyttää asianmukaista korttia tai todistusta. 

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  ***

  Kino Tapiola on ensi-iltateatteri joka valikoi ohjelmistoonsa pääasiassa eurooppalaisen ja kotimaisen elokuvan parhaimmistoa. Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  ***

  Kiireellisissä tiedusteluissa viikonloppuisin ja iltaisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä