Tuntematon sotilas

ENSI-ILTANÄYTÖKSEN KELLONAIKA VAHVISTETAAN JA LIPUT TULEVAT MYYNTIIN ENSI-ILTAVIIKOLLA.

Suomi 100 –juhlavuoden elokuvatapaus! Aku Louhimiehen Tuntematon sotilas, Väinö Linnan romaanin pohjalta. 

Ensi-ilta 27.10.2017 – myös ennakko/yksityis/yritysnäytökset mahdollisia (erikoishinnoittelu, katso lisää täältä ja kysy lisätietoja!) Miten olisi esimerkiksi itsenäisyyspäivän juhlistaminen kansallistarinan parissa?

On tarinoita, joita jokaisen sukupolven on kerrottava itse. Nykyaika ei historiaa poista, mutta tietyt asiat haalistuvat ja jäävät taka-alalle.
Suomen satavuotisjuhlaan syntyvä Tuntematon sotilas on Linnan alkuperäiselle tekstille uskollinen. Käsikirjoitus pohjaa osin myös Linnan Sotaromaaniin, Tuntemattoman sotilaan alkuperäiseen versioon.

Elokuvaa kuvattiin mm. Karjalan prikaatissa Vekaranjärvellä, Kotka-Haminan seudulla, Helsingissä, Kolilla, Santahaminassa, Suomenlinnassa ja Pohjois-Karjalassa. Loppuvuodesta 2017 tarina on jälleen valmis puhuttelemaan koko Suomea – tämän ajan nuorista paikalla olleisiin isänmaan puolustajiin.

Aku Louhimiehen Tuntematon sotilas on 7 miljoonan euron budjetillaan suurin koskaan tuotettu suomenkielinen elokuva. 

 

Ohjaus: Aku Louhimies

Käsikirjoitus: Jari Olavi Rantala ja Aku Louhimies

Näyttelijät: 
Eero Aho
Aku Hirviniemi
Jussi Vatanen
Joonas Saartamo
Johannes Holopainen
Samuli Vauramo
Arttu Kapulainen
Paula Vesala
Hannes Suominen
Andrei Alén
Juho Milonoff
Matti Ristinen
Severi Saarinen
Eino Heiskanen
Max Ovaska
Akseli Kouki
Elias Gould
Hemmo Karja

Tuotantoyhtiö: Elokuvaosakeyhtiö Suomi 2017 Oy, toimitusjohtaja Miia Haavisto 
Tuottajat: Aku Louhimies ja Mikko Tenhunen
Kuvaus: Mika Orasmaa 
Ääni: Kirka Sainio
Lavastus: Petri Neuvonen 
Puvustus: Marjatta Nissinen 
Maskeeraus: Salla Yli-Luopa 
Leikkaus: Ben Mercer

Levittäjä: SF Film Finland Oy

   

  Ajankohtaista

  Elokuvahistorian tunnetuimpiin elokuviin lukeutuva, viiden Oscarin voittaja The Sound of Music avaa Kinon kulttielokuvien Cult Club-sarjan syyskauden Espoo-päivän ilmaisnäytöksessä la 26.8. klo 20! HUOM: Näytökseen pääsy edellyttää vapaalipun noutoa – 194 lippua jaetaan Kinon kassalla alkaen pe 25.8. klo 17.15 ja viikonlopun ajan. 

  ***

  Uusi oopperakausi 2017-18 nyt myynnissä täällä!

  ***

  Yleisön pyynnöstä alennusperusteiset liput saa nyt suoraan verkkokaupasta! Lippuja ostaessa klikkaa hinnan vieressä olevaa vaihda lipputyyppiä -linkkiä ja valitse oikea vaihtoehto. Alennusperusteisen lipun ostaminen edellyttää asianmukaista korttia tai todistusta. 

  ***

  Cult Club esittää: Kulttielokuvia kansalle! Kino Tapiolan uuden esityssarjan syys-talven 2016 näytökset olivat menestys! Jatkamme sarjaa syksyllä 2017 !

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  ***

  Kino Tapiola on ensi-iltateatteri joka valikoi ohjelmistoonsa pääasiassa eurooppalaisen ja kotimaisen elokuvan parhaimmistoa. Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  ***

  Kiireellisissä tiedusteluissa viikonloppuisin ja iltaisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä