Tuntematon sotilas

Lipunhinta on 12 € / 11 € elokuvan kolmituntisen keston vuoksi. Ruuhkan välttämiseksi ensimmäisen esitysviikon näytösliput ovat vain ostettavissa, ei varattavissa. 

***

Suomi 100 -juhlavuoden elokuvatapaus! Aku Louhimiehen Tuntematon sotilas, Väinö Linnan romaanin pohjalta. 

Aku Louhimiehen Tuntematon sotilas on Väinö Linnan klassikkoromaaniin perustuva kuvaus jalkaväkiosaston yli kolmivuotiseksi venyvästä sotatiestä Suomen jatkosodassa. Elokuva kertoo Rokan, Kariluodon, Koskelan, Hietasen ja heidän taistelutovereidensa tarinan – miten toveruus, huumori ja halu jäädä henkiin yhdistävät miehiä matkalla sinne ja takaisin. Sota mullistaa niin yksittäisen sotilaan kuin kotirintamalle jääneidenkin elämän ja jättää jälkensä koko kansakuntaan. 

***

Myös ennakko/yksityis/yritysnäytökset mahdollisia  (katso lisää täältä!) Miten olisi esimerkiksi itsenäisyyspäivän juhlistaminen kansallistarinan parissa?

***

Ohjaus: Aku Louhimies

Käsikirjoitus: Jari Olavi Rantala ja Aku Louhimies

Näyttelijät: 
Eero Aho
Aku Hirviniemi
Jussi Vatanen
Joonas Saartamo
Johannes Holopainen
Samuli Vauramo
Arttu Kapulainen
Paula Vesala
Hannes Suominen
Andrei Alén
Juho Milonoff
Matti Ristinen
Severi Saarinen
Eino Heiskanen
Max Ovaska
Akseli Kouki
Elias Gould
Hemmo Karja

Tuotantoyhtiö: Elokuvaosakeyhtiö Suomi 2017 Oy, toimitusjohtaja Miia Haavisto 
Tuottajat: Aku Louhimies ja Mikko Tenhunen
Kuvaus: Mika Orasmaa 
Ääni: Kirka Sainio
Lavastus: Petri Neuvonen 
Puvustus: Marjatta Nissinen 
Maskeeraus: Salla Yli-Luopa 
Leikkaus: Ben Mercer

Levittäjä: SF Film Finland Oy

2h 59min K-16 Väkivaltaista sisältöä Ahdistusta aiheuttavaa sisältöä
   

  Ajankohtaista

  Kaikki Kinon Yösyöttö -näytökset täällä! Lunastathan varauksesi ajoissa jotta vältytään jonoilta. Yösyötön vauvakino-näytös 25.10. klo 12, liput täältä!

  ***

  Etkö mahtunut näytökseen? Yösyöttö ja Borg/McEnroe nyt myös nurkan takana Louhisalissa! Näytöksiä vain tiistaina 17.10. ja 19.10.

  ***

  Star Wars: The Last Jedi 2D & 3D – ennakkomyynti on alkanut täällä!

  ***

  Cult Club -sarjan syyskauden päättää la 11.11. klo 20.00 riemastuttava kulttimusikaali The Rocky Horror Picture Show, liput täällä!

   

  ***

  Tuntematon sotilas -elokuvan lipunmyynti on alkanut! 10 näytöstä nyt myynnissä täällä! Näytösliput ovat 12 € / 11 € elokuvan kolmituntisen keston takia.

  ***

  Uusi oopperakausi 2017-18 nyt myynnissä täällä!

  ***

  Yleisön pyynnöstä alennusperusteiset liput saa nyt suoraan verkkokaupasta! Lippuja ostaessa klikkaa hinnan vieressä olevaa vaihda lipputyyppiä -linkkiä ja valitse oikea vaihtoehto. Alennusperusteisen lipun ostaminen edellyttää asianmukaista korttia tai todistusta. 

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  ***

  Kino Tapiola on ensi-iltateatteri joka valikoi ohjelmistoonsa pääasiassa eurooppalaisen ja kotimaisen elokuvan parhaimmistoa. Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  ***

  Kiireellisissä tiedusteluissa viikonloppuisin ja iltaisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä