Koululaisnäytökset Kino Tapiolassa

Espoo Cinén siirtyessä toukokuulle siirtyvät koulukinoviikot syksyyn 2017 viikoille 38-39, lisätietoa pian!

Espoo Cinén elokuvajuhlien uusi Junior Ciné tarjoaa paljon lasten ja nuorten elokuvanäytöksiä, ohjelmiston Junior Cinén omilta sivuilta osoitteesta www.juniorcine.fi

Kino Tapiolassa on mahdollista järjestää myös yksityisiä Koulukino-näytöksiä!

Kino Tapiolassa voi järjestää koululais- ja päiväkotinäytöksiä tilausnäytöksinä ryhmälle parhaiten sopivaan aikaan, sillä teatteri on pääsääntöisesti vapaa arkisin päiväaikaan. Ryhmät voivat järjestää omannäköisensä näytöksen itse valitsemallaan elokuvalla, ja mieleistä elokuvaa voi käydä etsimässä Koulukinon sivuilta, www.koulukino.fi, missä on laaja valikoima kotimaisia ja ulkomaisia elokuvia eri ikäryhmille oppimateriaalien kera.

Tiedustele sopivaa ajankohtaa, toivomanne elokuvan saatavuutta ja muita lisätietoja!

Tiedustelut arkisin päiväsaikaan info@kinotapiola.fi  /045 1144945 teattripäällikkö Hannele Pellinen.
Koulukino-hinnat alkaen 6 € / oppilas (hintaan vaikuttaa mm. ryhmäkoko ja elokuvavalinta, opettajat pääsevät näytöksiin ilmaiseksi)
Ryhmän minimikoko mielellään 80 oppilasta, mutta pienemmille ryhmille voidaan järjestää näytöksiä muun toimintamme yhteydessä, esim. ennen joka kuun 2. ja 4. keskiviikko klo 15 alkavaa Seniorikino-matineaamme.

Ajankohtaista

Uusi oopperakausi 2017-18 nyt myynnissä täällä!

***

Yleisön pyynnöstä alennusperusteiset liput saa nyt suoraan verkkokaupasta! Lippuja ostaessa klikkaa hinnan vieressä olevaa vaihda lipputyyppiä -linkkiä ja valitse oikea vaihtoehto. Alennusperusteisen lipun ostaminen edellyttää asianmukaista korttia tai todistusta. 

***

Cult Club esittää: Kulttielokuvia kansalle! Kino Tapiolan uuden esityssarjan syys-talven 2016 näytökset olivat menestys! Jatkamme sarjaa syksyllä 2017 !

  

Ohjelmisto ja aukioloajat


Lipunmyynti teatterilla avautuu puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

***

Kino Tapiola on ensi-iltateatteri joka valikoi ohjelmistoonsa pääasiassa eurooppalaisen ja kotimaisen elokuvan parhaimmistoa. Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

***

Kiireellisissä tiedusteluissa viikonloppuisin ja iltaisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


 
 

Yhteystiedot
Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

Ota yhteyttä