Ooppera- ja balettinäytökset

Kino Tapiolassa sunnuntaisin

Kino Tapiola on ainoa elokuvateatteri pääkaupunkiseudulla, joka esittää ooppera- ja balettinäytöksiä Lontoon Covent Gardenissa sijaitsevasta maineikkaasta Royal Opera Housesta eli Lontoon kuninkaallisesta oopperasta.

KAUDEN 2015-16 OHJELMISTO

Kaudella 2015-16 esitetään edelliskauden tavoin kaikki Royal Opera Housen elokuvalevitykseen tarjoamat tuotannot. Kausi keskittyy aiempaa vahvemmin tanssiin - ohjelmistossa on nyt kuusi oopperaa ja kuusi balettia. Esitykset tallennetaan suorana satelliittilähetyksenä Lontoosta ja esitetään Kino Tapiolassa vain muutamaa päivää myöhemmin, aina saman viikon sunnuntaina klo 18. Esitysten tuoreudesta johtuen niissä on vain englanninkielinen tekstitys.

Oopperaohjelmiston kohokohtia ovat mm. Bryn Terfel ensimmäistä kertaa Boris Godunovina (uudesssa produktiossa) ja Diana Damrau Lucia di Lammermoorissa, joka vaatii huipputason koloratuurisopraanon. Hieman harvemmin nähtyjä oopperoita ohjelmistossa on Massenet’n Werther, jota monesti pidetään säveltäjän parhaana (rooleissa mm. DiDonato ja Grigolo). Kaikkien aikojen suosituimpiin oopperoihin kuuluvassa La Traviatassa puolestaan laulaa uusi nouseva tähti Venera Gimadieva, joka on herättänyt Violettan roolissa suurta huomiota.

Balettiohjelmistossa on klassikoiden (mm. Romeo ja Julia) lisäksi nyt myös nykytanssikoreografioita muun muassa Liam Scarlettilta ja Jerome Robbinsilta sekä uusi juonellinen kokoillan baletti Frankenstein. Harvinaista herkkua baletin ystäville tarjoaa Royal Ballet’n johtajana ja koreografina vaikuttaneen Frederick Ashtonin teosten ilta, jossa nähdään harvoin esitettävä The Two Pigeons -baletti.

Koko ohjelmiston näet täältä.

Kauden 2014-15 ohjelmistoa:

LIPUT

Kaudella 2015-16 myynnissä on yksittäislippuja normaali- ja alennushintaisena. Sarjakorttina on myynnissä viiden lipun kortti. HUOM! Kausikorttia ei myydä kaudella 2015-16.

Kino Tapiolassa kaikkien lippujen hintaan sisältyy myös väliaikatarjoilu eli kahvi/tee ja leivos, käsiohjelma sekä narikka.

LIPPUJEN HINNAT:

YKSITTÄISLIPUT YHTEEN ESITYKSEEN
Normaalihintainen yksittäislippu 28 €    Myynnissä verkkokaupassa ja lippukassalla.
Alennushintainen yksittäislippu (eläkeläiset, opiskelijat) 26 € Myynnissä vain lippukassalla. (HUOM! Alennukseen oikeuttava todistus esitettävä lippua ostaessa.)
Lasten yksittäislippu (alle 12-vuotiaat) 16 € Myynnissä vain lippukassalla.

 

SARJALIPPU
5 lipun sarjakortti 120 € Myynnissä vain lippukassalla. Sarjakortti tarkoittaa lippuvihkoa, jonka liput vaihdetaan näytöskohtaisiin lippuihin. Sarjakortit eivät ole henkilökohtaisia, joten sillä voi kätevästi ostaa liput vaikka viidelle henkilölle samaan näytökseen.

 

Huomaattehan, että Kino Tapiolan paikat eivät ole numeroituja, vaan istumapaikan voi valita vapaasti saliin mennessä.

Tervetuloa tunnelmalliseen teatteriimme nauttimaan oopperasta ja baletista väliaikatarjoiluineen!  Tältä Kino Tapiola näyttää oopperailtoina

Ajankohtaista

Kino kesätauolle 15.-27.6. – muistathan käyttää 14.6. umpeen menevät joululahjaliput! Täällä voit myös ehdottaa meille toiveuusintoja kesäksi!

***

Yleisön pyynnöstä alennusperusteiset liput saa nyt suoraan verkkokaupasta! Lippuja ostaessa klikkaa hinnan vieressä olevaa vaihda lipputyyppiä -linkkiä ja valitse oikea vaihtoehto. Alennusperusteisen lipun ostaminen edellyttää asianmukaista korttia tai todistusta. 

***

Cult Club esittää: Kulttielokuvia kansalle! Kino Tapiolan uuden esityssarjan syys-talven 2016 näytökset olivat menestys! Jatkamme sarjaa kevät/syksyllä 2017 – ehdota meille kulttileffoja esitettäväksi täällä!

  

Ohjelmisto ja aukioloajat


Lipunmyynti teatterilla avautuu puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

***

Kino Tapiola on ensi-iltateatteri joka valikoi ohjelmistoonsa pääasiassa eurooppalaisen ja kotimaisen elokuvan parhaimmistoa. Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

***

Kiireellisissä tiedusteluissa viikonloppuisin ja iltaisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


 
 

Yhteystiedot
Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

Ota yhteyttä