ROH: Jewels – Jalokivet

The Royal Ballet: Jewels – Jalokivet

George Balanchinen ajaton kuvaus smaragdien, rubiinien ja timanttien säihkeestä ja kimalluksesta on upea balettiklassikko. Faurén romanttinen musiikki pohjustaa ”Smaragdien” lyyrisyyden. 

”Rubiinien” tuli puolestaan kumpuaa Stravinskyn ja New Yorkin jazz-kauden energiasta. Mahtavuus ja tyylikkyys täydentävät baletin keisarillisen Venäjän loistokkuudella ja Tshaikovskin vertaansa vailla olevalla musiikilla ”Timanteissa”.

Jewels – Jalokivet on klassisen baletin ja Royal Ballet'n itsensä mestariluokka: Balanchinen virtuoosinen koreografia, solistinen intensiteetti ja koko seurueen täsmällisyys pääsevät siinä oikeuksiinsa.  

***

Koreografia: George Balanchine

***

“The Royal Ballet’s 50th anniversary revival of Balanchine’s classic sparkles. – …the piece is a meditation on the evolution of classical ballet and on Balanchine’s preoccupations as a romantic and an exile.”  The Guardian


“Sublime, sophisticated interpretation of Balanchine’s sparkling triptych.” ★★★★ The Stage 

Lue koko The Stagen arvostelu täältä!

***

Kesto (arvio): n. 2h 45min (1 väliaika) 

*** 

Kino Tapiolassa ooppera- ja baletti-iltoihin kuuluu laadukkaan ohjelmiston lisäksi myös oikea teatteritunnelma: Takit jätetään narikkaan, saliin otetaan mukaan käsiohjelma ja väliajalla nautitaan kahvi/tee ja leivos. 

Kino Tapiola esittää maailman arvostetuimpiin kuuluvan ooppera- ja balettitalo Royal Opera Housen esityksiä Lontoon Covent Gardenista, ainoana teatterina pääkaupunkiseudulla. Näytäntökauden 2015-16 teokset tallennetaan suorana satelliittilähetyksenä ja esitetään Kino Tapiolan valkokankaalla vain muutamaa päivää myöhemmin, aina sunnuntaisin klo 18. 

2h 45min
   

  Ajankohtaista

  Haku Venetsian elokuvajuhlille on nyt päättynyt jotta ehdimme käydä hakemukset läpi ennen Europe Cinemasin virallista deadlinea joka on huomenna ti 25.4., kiitos kaikille hakijoille!

  ***

  Espoo Ciné valtaa Kino Tapiolan 5.-14.5.2017! Lisätietoa ja festivaaliohjelma täällä!

  ***

  Yleisön pyynnöstä alennusperusteiset liput saa nyt suoraan verkkokaupasta! Lippuja ostaessa klikkaa hinnan vieressä olevaa vaihda lipputyyppiä -linkkiä ja valitse oikea vaihtoehto. Alennusperusteisen lipun ostaminen edellyttää asianmukaista korttia tai todistusta. 

  ***

  Cult Club esittää: Kulttielokuvia kansalle! Kino Tapiolan uuden esityssarjan syys-talven 2016 näytökset olivat menestys! Jatkamme sarjaa kevät/syksyllä 2017 – ehdota meille kulttileffoja esitettäväksi täällä!

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  ***

  Kino Tapiola on ensi-iltateatteri joka valikoi ohjelmistoonsa pääasiassa eurooppalaisen ja kotimaisen elokuvan parhaimmistoa. Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  ***

  Kiireellisissä tiedusteluissa viikonloppuisin ja iltaisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä