Tervetuloa meille juhlimaan oman toive-elokuvanäytöksenne merkeissä!

Kino Tapiolassa saatte tunnelmallisen elokuvateatterimme yksityiskäyttöönne kätevän porrastetun hinnastomme mukaan vain 14-18 €/hlö!

Hinta sisältää toivomanne elokuvanäytöksen (myös ennakkoensi-illat!), tilavuokran ja henkilökunnan palvelut neljäksi tunniksi

Elokuvaksi suosittelemme näitä pikkujouluihinkin mainiosti sopivia uutuuksia:

EPUT-elokuva

Legendaarinen, Suomen suosituimpiin rock-yhtyeisiin lukeutuva Eppu Normaali, viettää tänä vuonna 40-vuotisjuhlaansa. Juhlavuosi on täynnä tapahtumia ja se huipentuu omaan elokuvaan.

EPUT-elokuva saa ensi-iltansa 2.12.2016, mutta yritysten ja järjestöjen tilaisuuksiin elokuva on saatavilla jo 15.11. lähtien!

Esitteessä lisätietoja ja -tunnelmia: Eput_ennakkonaytokset.pdf

LUOKKAKOKOUS 2 - POLTTARIT

Huippusuositun Luokkakokous-elokuvan lippuluukut tukkinut jatko-osa!

Niklas ja Antti päättävät järjestää Tuomakselle kaikkien aikojen polttarit, mutta mutkia tulee matkaan ja pojat joutuvatkin lähtemään vanhan luokkakaverinsa hautajaisiin. Pääseekö Antti treffeille? Pystyykö Niklas pelastamaan avioliittonsa Jaanan kanssa? Entä pääsevätkö Tuomas ja Leila naimisiin? On aika lähteä reissuun, eikä kommelluksilta vältytä tälläkään kertaa. 

Katso traileri täältä!

Lisäksi lukuisia muita jo ensi-iltansa saaneita tai tulossa olevia elokuvia –

esitä toiveesi ja ideoidaan yhdessä juuri teidän tilaisuuteenne sopiva elokuvaohjelma!

Ettei nälkä yllätä, tilaa maistuvat tarjoilut kustannustehokkaasti – yksityistilaisuuksissa mukaan saa tuoda omat juhlajuomatkin!

Tarjoilut on mahdollista tuoda paikalle itse tai tilata Kinon yhteistyökumppaneiden kautta.

Tässä esim. Tommi's Kitchenin hinnastoa: Tommi´s Kitchen tilausnäytöstarjoilut

Edullista virkistystoimintaa:

Hinnoittelu:

40-80 osallistujaa 18 €/hlö
80-100 osallistujaa 16 €/hlö
yli sata osallistujaa 14 €/hlö

Tilausnäytöshintoihin lisätään alv 10%

Näytökset pääsääntöisesti 40-194 osallistujalle – laskutus riskittömästi lopullisen osallistujamäärän mukaan!

Otathan yhteyttä:

Teatteripäällikkö Hannele Pellinen
puh. 045 1144 945
info@kinotapiola.fi

Ajankohtaista

Giacomo Puccinin Madama Butterfly Kinon valkokankaalla su 2.4. klo 18.00! Katso traileri täältä ja varaa tai osta liput täältä!

***

Yleisön pyynnöstä alennusperusteiset liput saa nyt suoraan verkkokaupasta! Lippuja ostaessa klikkaa hinnan vieressä olevaa vaihda lipputyyppiä -linkkiä ja valitse oikea vaihtoehto. Alennusperusteisen lipun ostaminen edellyttää asianmukaista korttia tai todistusta. 

***

Kevätkauden 2017 Kuukauden pohjoismaiset elokuvat ovat nyt varattavissa täällä!

***

Cult Club esittää: Kulttielokuvia kansalle! Kino Tapiolan uuden esityssarjan syys-talven 2016 näytökset olivat menestys! Jatkamme sarjaa keväällä 2017 – ehdota meille kulttileffoja esitettäväksi täällä!

  

Ohjelmisto ja aukioloajat


Lipunmyynti teatterilla avautuu puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

***

Kino Tapiola on ensi-iltateatteri joka valikoi ohjelmistoonsa pääasiassa eurooppalaisen ja kotimaisen elokuvan parhaimmistoa. Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

***

Kiireellisissä tiedusteluissa viikonloppuisin ja iltaisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


 
 

Yhteystiedot
Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

Ota yhteyttä