Vuokraa Kino Tapiola juhliesi näyttämöksi

Kino Tapiola on tyylikäs ja tunnelmallinen juhlatila, jonka voi vuokrata monenlaisiin tilaisuuksiin silloin kun teatterilla ei ole näytöksiä. Juhlatilana Kino Tapiolasta tekee erityisen paitsi sen upea museosuojeltu arkkitehtuuri ja tekniset valmiudet, myös elokuvasalin lava, jolle mahtuu niin teatteriesitys kuin orkesterikin. Lavalla voi toki pitää myös puheita, ja esiintymistä Kino Tapiolassa helpottavat monipuolisesti toimiva valaistus sekä laadukas äänentoisto. Luokkakokous, syntymäpäiväjuhla tai vaikkapa runonlausuntailta saavat ikimuistoiset puitteet Kino Tapiolassa.

Tilaisuuteen on mahdollista järjestää ruoka- ja juomatarjoilua vaikkapa naapurustossamme sijaitsevien yhteistyökumppaneidemme kautta tai paikalle voi tuoda omat tarjoilut juhlajuomia myöten. Yksityistilaisuuksissa juomatarjoilu voidaan ulottaa salinkin puolelle.

Tässä naapurustomme catering-tarjontaa:

Original Sokos Hotel Tapiola Gardenin Grill it -ravintola, Tapionaukio 3, puhelin 020 1234 800.

Tommi´s Kitchen Upseerinkatu 1, 02600 Espoo | 040- 537 4317 | myynti@tommiskitchen.fi Tommi´s Kitchen tilausnäytöstarjoilut

Kino Tapiola on vuokrattavissa arkisin päiväaikaan sekä pääsääntöisesti niinä iltoina, kun teatterissa ei ole normaaleja yleisönäytöksiä eli maanantai-, tiistai- ja torstai-iltaisin.

Lisätietoja kaikkeen Kino Tapiolan vuokraukseen liittyvässä saat teatteripäällikkö Hannele Pelliseltä, joko sähköpostitse osoitteessa info(at)kinotapiola.fi tai puhelimitse numerosta 045 1144 945 (arkipäivisin).

Ajankohtaista

Kino Soi! -kamarimusiikkiklubin avajaiskeikka Kinolla ma 25.9. klo 19 (ovet 18), täältä ja Facebookista lisätietoa! Liput 10/15 €.

***

Rakkautta & Anarkiaa -festivaalin aikana 19.-21.9. Kinolla nähdään Pohjoismaisen neuvoston elokuvapalkinnon ehdokaselokuvat, näytökset ja liput täältä! 

***

Cult Club -sarjaa jatkaa kaikkien aikojen kalajuttu Jaws (Tappajahai) la 14.10. klo 20, ja marraskuussa The Rocky Horror Picture Show, josta lisätietoa, käyttäytymisohjeet ja näytöspäivä pian!

***

Uusi oopperakausi 2017-18 nyt myynnissä täällä!

***

Yleisön pyynnöstä alennusperusteiset liput saa nyt suoraan verkkokaupasta! Lippuja ostaessa klikkaa hinnan vieressä olevaa vaihda lipputyyppiä -linkkiä ja valitse oikea vaihtoehto. Alennusperusteisen lipun ostaminen edellyttää asianmukaista korttia tai todistusta. 

  

Ohjelmisto ja aukioloajat


Lipunmyynti teatterilla avautuu puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

***

Kino Tapiola on ensi-iltateatteri joka valikoi ohjelmistoonsa pääasiassa eurooppalaisen ja kotimaisen elokuvan parhaimmistoa. Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

***

Kiireellisissä tiedusteluissa viikonloppuisin ja iltaisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


 
 

Yhteystiedot
Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

Ota yhteyttä