Elokuviksi suosittelemme:

Tuntematon sotilas

 

Suomi 100 -juhlavuoden odotettu elokuvatapaus, Aku Louhimiehen Tuntematon sotilas, Väinö Linnan romaanin pohjalta.

Yritysennakkonäytökset poikkeuksellisesti vain ajalle 23.–26.10.2017! (Liput 29 €, myydään koko salin näytöksinä.)

Yksityisnäytökset mahdollisia myös ensi-illan jälkeen! Teatterimme on vapaana pääsääntöisesti ma-, ti- ja to-iltaisin (liput 19 €, katsojatoive 100 katsojaa) sekä päiväaikaan (normaali porrastettu hinnastomme) –  tiedustele vapaita aikoja!

Ensi-ilta 27.10. Lisätietoa täällä

 

Idän pikajunan arvoitus

Mikä alkaa Euroopan halki kulkevana ylellisenä junamatkana, muuttuu nopeasti yhdeksi tyylikkäimmistä, jännittävimmistä ja henkeäsalpaavimmista mysteereistä.

Menestyskirjailija Agatha Christien romaaniin perustuvassa elokuvassa kolmetoista toisilleen tuntematonta matkustajaa jäävät loukkuun junaan, jossa kaikki ovat epäiltyjä.  Elokuvan on ohjannut Kenneth Branagh, joka nähdään pääosassa. Rooleissa mm. Penelope Cruz, Judi Dench, Johnny Depp ja Michelle Pfeiffer.

Ensi-ilta 24.11. Lisätietoa ja traileri täällä

 

Paddington 2 – tapahtuma koko perheelle!

Ensi-ilta 10.11. Lisätietoa pian!

 

Star Wars: The Last Jedi

Maailmanensi-ilta 13.12. Lisätietoa täällä

Täällä esimerkkihinnastoa:

Tommi´s Kitchen tilausnäytöstarjoilut

Täällä lisää kuvia Kino Tapiolasta ja tilaisuuksistamme

 

Ajankohtaista

Kinon kulttielokuvien sarjan Cult Clubin aloittanut musikaaliklassikko The Sound of Music suuren suosion ansiosta uusintanäytöksessä la 9.9. klo 16.00 – liput täältä! Sarjaa jatkaa kaikkien aikojen kalajuttu Jaws (Tappajahai) la 14.10. klo 20, ja marraskuussa The Rocky Horror Picture Show (Sing-a-long), lisätietoa, käyttäytymisohjeet ja näytöspäivät pian!

***

Musiikkidokumenttielokuva Lauluja utopiasta yleisön toiveesta myös Kinolla la 16.9. klo 16, liput myynnissä täällä!

***

Antti Tuurin menestysromaaniin pohjautuva Ikitie ensi-illassa pe 15.9. klo 17.45 – liput jo myynnissä täällä!

***

Rakkautta & Anarkiaa -festivaalin aikana 19.-21.9. Kinolla nähdään Pohjoismaisen neuvoston elokuvapalkinnon ehdokaselokuvat, näytökset ja liput täältä! 

***

Uusi oopperakausi 2017-18 nyt myynnissä täällä!

***

Yleisön pyynnöstä alennusperusteiset liput saa nyt suoraan verkkokaupasta! Lippuja ostaessa klikkaa hinnan vieressä olevaa vaihda lipputyyppiä -linkkiä ja valitse oikea vaihtoehto. Alennusperusteisen lipun ostaminen edellyttää asianmukaista korttia tai todistusta. 

  

Ohjelmisto ja aukioloajat


Lipunmyynti teatterilla avautuu puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

***

Kino Tapiola on ensi-iltateatteri joka valikoi ohjelmistoonsa pääasiassa eurooppalaisen ja kotimaisen elokuvan parhaimmistoa. Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

***

Kiireellisissä tiedusteluissa viikonloppuisin ja iltaisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


 
 

Yhteystiedot
Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

Ota yhteyttä