A Bigger Splash

Upea Tilda Swinton häikäisee intensiivisessä roolissa, myöskin Ralph Fiennesiltä hieno suoritus!

Rock-legenda Marianne Lane on toipumassa italialaisella Pantellerian saarella miesystävänsä Paulin kanssa, kun kapinoiva musiikkituottaja ja vanha heila Harry saapuu yllättäen tyttärensä Penelopen kanssa ja keskeyttää heidän lomansa. Harry tuo mukanaan lastillisen nostalgiaa, jolta ei voi pelastua. 

Sensuelli kuvaus himosta, kateudesta ja rock and rollista Välimeren auringon alla. Ohjaajana I Am Love –elokuvastaan Oscar-ehdokkaana ollut Luca Guadagnino, ja tähtinä Ralph Fiennes (007 Spectre), Dakota Johnson (Fifty Shades of Grey), Matthias Schoenaerts (Far From the Madding Crowd) ja Tilda Swinton (The Grand Budapest Hotel). 

 

“omanlaisensa harvinainen jalokivi. – Luca Guadagninon elokuva on paitsi kerronnaltaan nautittavan suorasukainen, myös suorasukaisesti hauska ja hauskasti suorasukainen. Se myös tekee väkeviä havaintoja ihmisestä. Se on ilmeisimmällä tasolla intohimomelodraama. On neljä ihmistä, muka ystäviä, joiden välillä on haluja ja kaunoja sekä halveksuntaa ja pelkoja. – Jännitteet ovat mielettömiä ja moninaisia. Elokuva on sekä trillerimäinen että hauska, kumpaakin koska nämä ihmiset ovat tosia, tuhmia ja ratkaisuissaan vähän tyhmiä. – ideoiden ja nautinnon runsaudensarvi, josta riittää ammennettavaa (kahden ja puolen katsomiskerran perusteella tosi paljon). “

Kalle Kinnunen, Kuvien takaa

“a feast for the eyes and mind. – A magnificent Ralph Fiennes continues his comic renaissance in this sun-baked, style-drenched thriller. – A Bigger Splash shares an idle, ennui-stricken soul with Sorrentino’s The Great Beauty – it’s a shameless return to the style-drenched Italian cinema of 50 years ago, albeit the simmering Antonioni mood piece sort, rather than a no-holds-barred Fellini jamboree. – this is the real, blood-surging deal. – The casting is immaculate… – It’s a tempting feast for the eyes and mind alike, with an aftertaste that lingers like the whip-crack sting of grappa on the tongue.”

★★★★
Robbie Collin, The Telegraph 

“Tilda Swinton and Ralph Fiennes plumb the depths of desire… a simmering drama… a very stylish and engaged remake of Jacques Deray’s 1969 psychological thriller La Piscine (The Swimming Pool). –  Ralph Fiennes squeezes every last drop from this juicy role. – This is a terrifically assured switch to English-language film-making from Guadagnino… He is surely coming to rival Paolo Sorrentino as an Italian auteur on the world stage. His swimming pool is a pure rectangular swamp of desire.”

★★★★
Peter Bradshaw, The Guardian

 

Ohjaus: Luca Guadagnino 

Käsikirjoitus: Alain Page, David Kajganich 

Näyttelijät: Tilda Swinton, Matthias Schoenaerts, Ralph Fiennes, Dakota Johnson 

Levittäjä: SF Film

 

 

2h 5min K-12 Väkivaltaista sisältöä Seksuaalista sisältöä Ahdistusta aiheuttavaa sisältöä Päihteet/huumeet
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä