Alvin ja pikkuoravat reissussa

(Alvin and the Chipmunks: The Road Chip)

Vallattomat pikkuoravat palaavat valkokankaille!

Lukuisien väärinymmärrysten jälkeen pikkuoravat Alvin, Simo ja Tero luulevat rakkaan isähahmonsa Daven kosivan tyttöystäväänsä New Yorkissa ja hylkäävänsä heidät vaimon myötä. Kaiken kukkuraksi uuden äitipuolen mukana tulisi myös kaamea ja kamala velipuoli! Nyt heillä on vain kolme päivää aikaa estää Daven kosinta - on siis aika pakata kassit ja lähteä reissuun!

 

Tietoa kasvattajalle media-avain.fi -sivustolta, täällä lisää myös elokuvan myönteisistä viesteistä (2,5/5) sekä ikäsuositushaitari.

Neljäs Alvin ja pikkuoravat -elokuva on tyyliltään ja tunnelmaltaan samanlainen kuin edelliset. Tarina edistää monenlaisten perhemallien hyväksyntää ja kehottaa olemaan ylpeä omasta perheestä, vaikkei se olisi kaikista perinteisin. Isähahmo Dave on rauhallinen ja osaa vetää rajat. Hän osoittaa välittämisensä oravien toilailuista huolimatta. Oravat pitävät tiukasti yhtä. He ovat huumorintajuisia ja etsivät kinkkisiin tilanteisiin aktiivisesti ratkaisuja.

Vaikka pikkuoravien ja velipuoliehdokas Milesin yhteinen taival alkaa takkuisesti, he huomaavat yhteisen päämäärän yhdistävän heitä. Pikkuoravia kiusaavan Milesin käytökselle annetaan myöhemmin selkeä syy - isän hylkäämisen aiheuttama epävarmuus. Kaikki pyrkivät lopulta ymmärtämään toisiaan ja pyytämään anteeksi. Ainoastaan kostonhimoiselle lentopoliisille käy köpelösti.

Laulut ja tanssi tuovat iloa kaikenikäisille. Lauluja ei ole dubattu suomeksi. Useissa kohtauksissa esitetään yliampuvaa väkivaltaa humoristisessa valossa tai selviytymiskeinona. Humalassa muistinsa menettänyt lentopoliisi voi herättää kysymyksiä alkoholinkäytöstä. Tempo on tappelu- ja musiikkikohtauksissa hyvin vauhdikas.

 

Ohjaus: Walt Becker 

Käsikirjoitus: Randi Mayem Singer 

Näyttelijät: Jason Lee, Justin Long, Matthew Gray Gubler, Jesse McCartney, Christina Applegate, Anna Faris, Kaley Cuoco-Sweeting, Bella Thorne, Kimberly Williams-Paisley, Tony Hale, Laura Marano 

Levittäjä: SF Film

1h 31min K-7 Väkivaltaista sisältöä Ahdistusta aiheuttavaa sisältöä
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä