Bohemian Rhapsody

Parhaan miespääosan Oscar-palkinto Rami Malekille roolistaan Freddie Mercurynä!

"Muusikkoelämäkerta on vaikea lajityyppi, mutta Bohemian Rhapsody onnistuu mainiosti. Kikkailemattomasti etenevä elokuva käy läpi Queenin tarinan yhtyeen alkuvaiheista sykähdyttävästi toteutettuun Live Aid -konserttiin." ★★★★ Episodi

Bohemian Rhapsody on järisyttävä kunnianosoitus Queenin musiikille ja yhtyeen legendaariselle laulajalle Freddie Mercurylle, josta tuli yksi maailman rakastetuimmista viihdyttäjistä. Yhtyeen rakettimainen nousu, ikoniset kappaleet ja vallankumouksellinen soundi olivat kaikki vähällä tuhoutua, kun Mercuryn elämä lähti syöksykierteeseen. Yhtyeen voitokas paluu kulminoitui ikoniseen esiintymiseen Live Aid -konsertissa.

Queenin perintö inspiroi kaikkia unelmoijia, ulkopuolisia ja musiikkia rakastavia tänäkin päivänä.

Kahden Golden Globen voittaja (paras draamaelokuva, paras miesnäyttelijä: draamaelokuva Rami Malek)!

 

"The film has a secret weapon: Rami Malek. As Mercury he is spectacular."

Empire

"On kiehtovaa nähdä, miten pienissä opiskelijapiireissä aluksi esiintynyt ryhmä kasvaa yhdeksi maailman suosituimmista yhtyeistä. Matkan varrella kerrotaan, miten vaikkapa elokuvalle nimen antanut klassikkobiiisi tai rytmikäs We Will Rock You syntyivät. Elokuvasta onkin vaikea olla pitämättä, jos fanittaa Queenin musiikkia. Elokuvan päätyttyä on suorastaan pakko kaivaa esiin bändin musiikkia kuunneltavaksi.

– Elokuvan parasta antia musiikkikohtausten lisäksi on Rami Malekin upea roolisuoritus. Malek heittäytyy bändin johtohahmoksi täysillä. Bohemian Rhapsody onkin ennen kaikkea tarina siitä, miten Sansibarin saarella syntyneestä Farrokh Bulasarasta tuli kaikkien tuntema Freddie Mercury. Rocktähden kääntöpuolelta paljastuu hyvin yksinäinen hahmo, ja Malek on saanut rooliin kaikki tarvittavat sävyt.

Muihinkin bändin jäsenten rooleihin on löydetty loistavat tyypit. Brian Maytä esittävä Gwilym Lee on suorastaan hämmästyttävästi esikuvansa näköinen ja oloinen."

★★★★ Jussi Huhtala, Episodi

 

Ohjaus: Bryan Singer

Käsikirjoitus: Anthony McCarten

Näyttelijät: Rami Malek, Aidan Gillen, Lucy Boynton

Levittäjä: Nordisk Film

Kieli: Englanti, tekstitys suomeksi ja ruotsiksi.

 

 

Voita VIP-matka Cannesiin katsomalla 10 eurooppalaista elokuvaa!

 

 

Uusi ohjelmisto ja seuraavat näytökset julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. 

Elokuvaviikko on perjantaista torstaihin.

2h 15min K-3
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä