Coldplay: A Head Full Of Dreams

Yksi maailman suurimmista bändeistä kertoo tarinansa, ensimmäistä kertaa, omin sanoin. Millainen on ollut Coldplayn matka vaatimattomista lähtökohdista supersuosioon ja stadionit täyttäväksi yhtyeeksi. Ohjaaja Mat Whitecross (tunnettu mm. Supersonic -elokuvasta) on kuvannut yhtyettä A Head Full of Dreams -maailmankiertueella niin konserttilavoilla kuin takahuoneissa. Luvassa on huikeita hetkiä kiertueelta, jotka on yhdistetty ennennäkemättömiin otoksiin ja arkistomateriaaliin yhtyeen taipaleelta yli 20 vuoden ajalta.

Coldplay on brittiläinen poprock-yhtye, jonka juuret ovat Lontoossa. Yhtyeen jäsenet ovat laulaja-pianisti Chris Martin, basisti Guy Berryman, kitaristi Jon Buckland ja rumpali Will Champion.

Yhtye sai kunnolla alkunsa vuonna 1998, kun se julkaisi ensimmäisen EP-levynsä ja sai sitä kautta levytyssopimuksen EMI:n tytäryhtiöltä Parlophonelta. Yhtyeen esikoisalbumi Parachutes julkaistiin vuonna 2000. Toinen albumi A Rush of Blood to the Head (2002) menestyi hyvin. Sen jälkeen ovat ilmestyneet X & Y (2005), Viva la Vida or Death and All His Friends (2008), Mylo Xyloto (2011), Ghost Stories (2014) ja A Head Full of Dreams (2015). Tunnetuimpia ja kuunneltuimpia kappaleita ovat mm. The Scientist, Something Just Like This, Yellow, Clocks, Viva la Vida, Hymn For the Weekend, Paradise, In My Place.

Coldplay on voittanut lukuisia Grammy- ja Brit-palkintoja. Yhtyeen albumit ovat menestyneet, ja niitä on myyty maailmanlaajuisesti yli 40 miljoonaa kappaletta.

 

Ohjaus: Mat Whitecross
 
Pääosissa: Chris Martin, Guy Berryman, Will Champion, Jonny Buckland
 
Lajityyppi: musiikkielokuva
 
Kieli: englanti
 
Levittäjä: Storyhill
 
 

Uusi ohjelmisto ja seuraavat näytökset julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. 

Elokuvaviikko on perjantaista torstaihin.

2h 0min K-3
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä