Cult Club: The Sound of Music

(Sound of music)

Suuren suosion ansiosta ja yleisön pyynnöstä uusintanäytös la 9.9. klo 16.00 – yleisön pyynnöstä myös väliajalla!

***

Elokuvahistorian tunnetuimpiin musikaaleihin lukeutuva, viiden Oscarin voittaja The Sound of Music avaa Kinon kulttielokuvien Cult Club-sarjan syyskauden!

Syyskaudella sarjassa nähdään vielä kulttisuosiota nauttivat Jaws (Tappajahai) (la 14.10. klo 20.00, liput täällä!) ja The Rocky Horror Picture Show Sing-along -näytös – lisätietoja ja näytöspäivät ilmoitetaan myöhemmin! 

***

"Lapsia, nunnia, natseja ja Alppeja – joillekin se on liikaa, monille elokuvamusikaaleista rakkain! Rodgers & Hammersteinin klassikot Do-Re-Mistä My Favorite Thingsiin ja Edelweissiin iskevät Julie Andrewsin ja kumppaneiden laulamina sydämeen asti. Maisemapanoroinnit Alpeilta ovat huikeita ja värit loistavat.

Tarina sijoittuu 1930-luvun lopun Itävaltaan. Nuori nunnakokelas Maria ei tahdo sopeutua luostarin hillittyyn elämään, vaan kirmailee mieluummin vuorilla luontoa ihastellen ja laulaen. Lempeä abbedissa päättää lähettää Marian joksikin aikaa maailmalle, 7-lapsisen Trappin perheen kotiopettajattareksi. Perheen pää, leskeksi jäänyt kapteeni von Trapp, on lapsikatrastaan sotilaallisella kurilla ohjaileva, tunteensa piilottanut mies, jonka upeaan kartanoon Maria musiikin kautta pikkuhiljaa palauttaa elämänilon. Rakkaus syttyy ja kohtaa esteitä, mutta ne voitetaan. Ja kun eletään 30-lukua Itävallassa, nousee kapteeni von Trappin vastustama natsimiehityskin tärkeään rooliin tapahtumain kulussa.

The Sound of Music on häpeilemättömän romanttinen, toisinaan hiukan tekopirteä, mutta yhtä kaikki nautittava, taidolla tehty iso musikaali. Se ei riipaise sielua ja itketä katsojaa Cherbourgin sateenvarjojen tapaan, mutta käsittelee kuitenkin tärkeitä teemoja kevyehköllä otteella. Rakastuminen – niin nuorten kuin kypsempään ikäänkin ehtineiden – vaikeuksineen, tunteiden ja ilon tärkeys elämässä, rakkaan kotimaan joutuminen alennustilaan; nämä aina ajankohtaiset aiheet eivät ole lainkaan vähäpätöisiä."

– Mervi Herranen, KAVI, 1.4.2012

Ohjaus: Robert Wise

Pääosissa mm.: Julie Andrews, Christopher Plummer, Eleanor Parker, Richard Haydn, Peggy Wood

Kieli: Suomeksi tekstitetty. 

***

Kino Tapiolassa on viime vuosina järjestetty mm. Monty Python Live -näytös sekä erikoisnäytöksiä, joissa Mia Wallace -kloonit tarjoilevat Five Dollar Milkshakeja Pulp Fictionin musiikin tahtiin tai kymmenet Big Lebowski -elokuvan Dudet hengailevat kylpytakeissaan hotdogeja syöden.

The Godfather-elokuvalla avannut ja Hohdolla jatkanut uusi esityssarja Cult Club tarjoilee herkullista laatutavaraa: luvassa harvinaisia tilaisuuksia nähdä ihailluimpia kulttielokuvia upeasti valkokankaalla aidossa elokuvateatteriformaatissa! 

 

2h 52min K-3
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä