From Here to Eternity -musikaali

(Täältä ikuisuuteen)

SYNTTÄRIVIIKKO HUIPENTUU MUSIKAALIESITYKSEEN LONTOOSTA

Vuosi 1941 Pearl Harbourissa, naiset laulavat "don't cha like Hawaji" ja G-komppanian miehet aulavat bluesia. Tukikohdassa rakkaus ja intohimo ovat läsnä. Sotamies Prewitt ihastuu hyväsydämiseen Loreneen ja komppanian kersantti Warden ryhtyy vaaralliseen suhteeseen ylemmän upseerin vaimon Karenin kanssa. Suhteet vievät miehet hallitsemattomalle tielle. Sodan lähestyessä rakastavaisten ja G-komppanian sotilaiden maailma muuttuu dramaattisesti.


Sir Tim Ricen (The Lion King, Evita) vaikuttava musikaali on mukailtu yhdestä aikamme mahtavimmasta novellista. Mukaansatempaava tarina luvattomasta rakkaudesta ja armeija elämästä muuntuu henkeäsalpaavaksi, romanttiseksi ja jännittäväksi esitykseksi.


60 vuotta sitten tarinan elokuvaversio putsasi palkintopöydän ja voitti 8 Oscaria. Ison mittakaavan musikaalituotannossa on mukana 33 näyttelijää, joita säestää 15-henkinen orkesteri. Esityksen lisäksi pääsemme kurkistamaan Lontoon Shaftesbury teatterin lavasteiden taakse ja mukana on myös Sir Tim Ricen haastattelu.

 

Esitys on tallennettu maaliskuussa 2014 Lontoon Shaftsburyn teatterissa.

 

Ohjaus Tamara Harvey & Nick Morris


Tuotanto Tim Rice, Lee Menzies, Austin Shaw.

 

2h 35min K-3
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä