Häiriötekijä

Häiriötekijä on pirullisen hauska ja rohkea komedia, joka hakee vertaistaan. Elokuva perustuu Q-teatterin loppuunmyytyyn näytelmään ja koostuu kymmenestä tarinasta, joissa kaikissa jokin on vinksahtanut paikoiltaan. Se yllättää katsojan ja saa nauramaan myös synkemmille kohtaloille. Mitä tapahtuu, kun aatelisperheen äidin häveliäisyys unohtuu elämän viime metreillä? Minkälaisin menoin haudataan mielikuvitusystävä? Entä miten IT-nörtin itsetunto kestää testosteronia uhkuvan metsämiehen kohtaamisen tai miten sujuu asuntonäyttö, jossa asiakas alkaa kuulla häiritseviä ääniä?

"Tämä on hauskinta suomalaista komediaa sitten Studio Julmahuvin ja 80-luvun kossulla terästetyn pölhöläishuumorin. Salmenperä ja kumppanit ovat jotenkin onnistuneet löytämään suomalaisuuden ytimen. Me olemme omituinen kansa. Olemme mukamas kovinkin tahdikkaita, mutta taustalla kytevät pimeys ja sekopäisyys. Ja kun ulkopuolinen kertoo suomalaisista, he mainitsevat aina, että kaiken suoraselkäisyyden ja jämptiyden lisäksi olemme myös aidosti hulluja."  Niko Ikonen EPISODI

 

Ohjaus:
Aleksi Salmenperä

Käsikirjoitus:
Jani Volasen, Tommi Korpelan, Pirjo Longan, Elina Knihtilän, Eero Ritalan, Lotta Kaihuan ja Elena Leeven alkuperäiskäsikirjoituksen pohjalta elokuvaksi muokanneet Aleksi Salmenperä, Samu Heikkilä ja Jani Volanen.

Näyttelijät:
Tommi Korpela, Elina Knihtilä, Eero Ritala, Lotta Kaihua, Pirjo Lonka, Elena Leeve, Jani Volanen, Hannu-Pekka Björkman, Minna Haapkylä, Minna Suuronen, Laura Birn.

 

1h 25min K-12 Väkivaltaista sisältöä Seksuaalista sisältöä Ahdistusta aiheuttavaa sisältöä
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä