Hampstead

Kesäisen brittiläisen romanttisen komedian pääosissa mahtavat Diane Keaton ja Brendan Gleeson! 

Lontoon Hampstead-puiston laidalla asuu leskirouva Emily, joka ei oikein enää saa elämän syrjästä kiinni miehensä kuoleman jälkeen. Eräänä päivänä, katsellessaan puistoa, hän näkee rähjäisen mökin, jossa asuu ruokkoamaton partasuu. Hän näkee, miten joukko roistoja käy miehen kimppuun, ja hälyttää poliisin jääden seuraamaan tilannetta kiikarillaan. Seuraavana päivänä hän lähtee etsimään miehen käsiinsä.

Donald on asunut vaatimattomasti puiston laidalla jo 17 vuotta, mutta hänen elintapansa on nyt uhattuna ja hän on menettämässä talonsa. Niinpä Donald suhtautuu epäileväisesti myös Emilyyn, mutta karskiudesta huolimatta miehestä huokuu lempeyttä ja vetovoimaa, ja Emily käy taisteluun mökin pelastamiseksi. 

Tositarinaan perustuva elokuva on hurmaava, hauska ja elämänmyönteinen tarina siitä, miten rakkaus voi löytyä aivan odottamattomasta paikasta, todistaen jälleen kerran, että ikä ei ole este kaiken aloittamiselle alusta.

 

“Veteraaninäyttelijät onnistuvat Joel Hopkinsin hyvän olon elokuvassa. Diane Keaton tekee roolinsa samaan tapaan kuin kuuluisan Annie Hallin 40 vuotta sitten.

– Tämä Joel Hopkinsin ohjaustyö edustaa saman tyyppistä ikääntyneemmälle yleisölle suunnattua brittiviihdettä kuin vaikkapa sellaiset elokuvat kuin Kvartetti, The Best Exotic Marigold Hotel ja The Lady in the Van.

Eli pohjimmiltaan aurinkoista feel good -elokuvaa, jonka tähtinä on tunnettuja ja rakastettuja veteraaninäyttelijöitä, tässä tapauksessa amerikkalainen Diane Keaton ja irlantilainen Brendan Gleeson.”

Pertti Avola, HS

“ […] a fine cast in a quirky and charming piece of cinematic souffle with Keaton and Gleeson in sparkling form.”

RTE Entertainment

“Diane Keaton’s forte, her distinctively nervous, awkward charm, has worn beautifully well and borne her along triumphantly in an astonishingly long reign as a romantic-comedy queen — the Elizabeth II of romcom, if you will. But it’s the great Brendan Gleeson who’s the biggest surprise here. He’s shown us intimations he can be tetchy but loveable — in The Guard, at least, he was a character you could conceivably hug, and maybe the In Bruges guy — but in this small, pleasant but unremarkable affair he’s cute, breezy and bright-eyed even when he’s in grumpy mode. He may look like a breaching, gingery whale emerging from a bathe in one of the Hampstead ponds, but this is a man you would happily hang out with on a picnic under Karl Marx’s Highgate Cemetery headstone or a stroll through the British Museum."

Empire

 

Ohjaaja: Joel Hopkins

Kieli: Englanti, suomeksi tekstitetty.

Levittäjä: Finnkino Oy

1h 43min K-3
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä