Hyvästi Afrikka

(Leaving Africa)

TEKIJÄVIERAILUJA NÄYTÖKSISSÄ 8.4.: OHJAAJA IIRIS HÄRMÄ JA PÄÄHENKILÖ RIITTA KUJALA KESKUSTELEMASSA ELOKUVASTA SENIORIKINONÄYTÖKSESSÄ KLO 15, JA KLO 17.30 NÄYTÖKSESSÄ! Iiris Härmän dokumenttielokuva Hyvästi Afrikka on tarina ystävyydestä ja voimaantumisesta. Suomalaista Riittaa ja Ugandalaista Catherinea yhdistävät työ, yhteinen koti ja huumorintaju.

Riitta on tehnyt kehitysyhteistyötä Ugandassa jo yli 25 vuotta ja pian on aika jäädä eläkkeelle ja palata Suomeen. Sitä ennen Catherine ja Riitta kutsuvat uskonnolliset johtajat kurssille, jossa he haastavat papit ja imaamit suorasukaiseen ja tabuja rikkovaan keskusteluun naisten oikeudesta omaan ruumiiseen, seksuaalisuuteen ja elämään. Pian Riitta ja Catherine saavat kuitenkin kuulla, että joku on esittänyt heitä vastaan vakavia syytöksiä, jonka seurauksena heidän koko elämäntyönsä on vaarassa.

 

Iiris Härmä kertoo Hyvästi Afrikasta Länsiväylän artikkelissa täällä.


Ohjaus:
Iiris Härmä

Käsikirjoitus:
Iiris Härmä

Kieli: englanti, uganda

Tekstityksen kieli: suomi, ruotsi

1h 24min K-3
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä