In the Shadow of Women

(L'Ombre des femmes)

Philippe Garrell on tehnyt elokuvia vuodesta 1969. Hänen uusin teoksensa esitettiin Cannesissa, ja yleisö rakastui siihen ehdoitta. In the shadow of women on mustavalkoinen, puhtaan kaunis elokuva, joka tapahtumien arkipäiväisyydesta huolimatta (tai ehkä siitä johtuen) puhuttelee heti alusta saakka. 

Pierre ja Manon tekevät yhdessä bienen budjetin dokumenttielokuvaa, ja hankkivat elantonsa milloin mistäkin työstä. Pierre tapaa elokuva-arkiston harjoittelijana toimivan Elisabethin, ja ihastuu häneen. Mutta hän ei tahdo jättää Manonia -vaan pitää molemmat naiset.

Elisabeth saa selville myös Manonilla olevan rakastajan, ja kertoo Pierrelle. Mies palaa vaimonsa luo, koska loppujen lopuksi hän on se suurempi rakkaus. Vahinko suhteelle on jo kuitenkin tapahtunut...

 

Ohjaus: Philippe Garrel

Rooleissa: Clotilde Courau, Stanislas Merhar, Lena Paugam, Vimala Pons, Antoinette Moya, Jean Pommier

1h 13min K-7 Seksuaalista sisältöä
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä