Kino Soi! - Heijastumia ja fantasiaa

Ma 21.1. klo 19 (ovet 18)

Heijastumia ja Fantasiaa  

Saku Mattila, oboe

Terhi Paldanius, viulu

Hanna Hohti, alttoviulu

Petja Kainulainen ja Liina-Mari Raivola, sello


Vuoden ensimmäisessä Kino Soi! -konsertissa kuullaan Brittenin läpimurtoteos Fantasiakvartetto oboelle ja jousitriolle sekä Schnittken jousitrio, joka on sävelletty 1985 Alban Bergin syntymän satavuotisjuhlan kunniaksi. Teoksessa on heijastumia vanhoista wieniläisistä mestareista ja yksi sen keskeisistä elementeistä on onnittelulaulu Paljon onnea vaan, joka saa teoksessa erilaisia ja synkempiä muotoja. Schnittke onkin todennut: ”Kirjoitan paperille kauniin soinnun ja yhtäkkiä se on ruostunut.” Ohjelmassa myös hollantilaisen Jacob ter Veldhuisin oboelle ja ääninauhalle säveltämä Garden of Love, jossa oboen melodiat saavat inspiraationsa ääninauhalta kuultavasta puheesta.


Alfred Schnittke: Jousitrio
Jacob ter Veldhuis: Garden of Love

Benjamin Britten: Oboekvartetto

Liput 15/10 € 

OSTA LIPUT JÄRJESTÄJÄN VERKKOSIVUILTA TAI TEATTERILTA KONSERTTI-ILTANA.

https://www.kinosoi.com/

 

Kino Soi! tarjoaa tapiolalaisille ja muille musiikin ystäville korkeatasoisia ja helposti saavutettavia kamarimusiikkikonsertteja Kino Tapiolan ainutlaatuisessa miljöössä. Kevään 2019 vierailijoihin kuuluvat Saku Mattila, Terhi Paldanius, Minna Pensola, Siljamari Heikinheimo, Riitta-Liisa Ristiluoma ja Emo Ensemble johtajanaan Pasi Hyökki.
 
Konserttisarjan taiteellisina johtajina toimivat Hanna Hohti, Markus Hohti, Liina-Mari Raivola ja Petja Kainulainen, joita nähdään myös esiintyjinä suunnittelemissaan konserteissa. Konserttisarjaa tukevat Suomen Kulttuurirahasto, Taiteen edistämiskeskus ja Espoon kaupunki.

   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä