Knight of Cups

Knight of Cups on omalaatuisesta runollisesta tyylistään tunnetun Terrence Malickin (Tree of Life, To The Wonder) uusi elokuva. Pysäyttävä, impressionistinen, aistillinen draama Christian Balen, Cate Blanchettin ja Natalie Portmanin tähdittämänä. 

Olipa kerran prinssi, jonka isä, idän kuningas, lähetti Egyptiin etsimään helmeä. Mutta kun prinssi saapui perille, hänelle tarjottiin juomaa. Juotuaan hän unohti olevansa kuninkaan poika, unohti helmen ja vaipui syvään uneen. Rickin isä tapasi kertoa hänelle tätä tarinaa, kun hän oli lapsi. Rick on nyt käsikirjoittaja ja asuu Santa Monicassa. Hän kaipaa jotain muuta, jotain enemmän, tietämättä kuitenkaan mitä, tai miten löytää sen. 

Rickin veljen Billyn kuolema varjostaa hänen elämäänsä. Hänen isänsä puolestaan tuntee syyllisyyttä Billyn kuolemasta. Toinen veli, epäonninen Barry, on juuri muuttanut Los Angelesiin lapsuudenmaisemistaan Missourista. Rick on auttanut häntä pääsemään takaisin jaloilleen. 

Rick etsii pakokeinoa naisista. Della, Nancy, hänen ex-vaimonsa, malli nimeltä Helen, Elizabeth, jonka hän saattoi raskaaksi, strippari nimeltä Karen ja Isabel, nuori nainen, joka auttaa häntä eteenpäin. Naiset näyttävät tietävän enemmän kuin hän. He tuovat hänet lähemmäs kaiken sisintä, lähemmäs mysteeriä. Mikään ei tunnu toimivan. Juhlat, flirttailu, ura, mikään ei tyydytä. Ja silti jokainen nainen, jokainen mies, jonka hän on tavannut elämänsä aikana, on toiminut hänelle kuin oppaana. 

Tie itään aukeaa hänen edessään. Lähteekö hän matkaan? Pettääkö rohkeus? Pysyykö hän hereillä? Vai antaako hän sen olla vain ohimenevää unta? 

Matka on vasta alkanut. 

 

“There are moments of visual brilliance here, moments of reverence and even grandeur. He (Malick) is always distinctive, and anything he does must be of interest."   Peter Bradshaw, The Guardian

“To see our 21st-century reality from Malick’s exalted perspective (mediated once again by the superb eye of d.p. Emmanuel Lubezki) is to feel at once astonished and mildly deflated; it’s as if he were encouraging us to look at our everyday surroundings anew, but also working overtime to extract something profound from the overriding banality of modern life. – Once more, too, he finds poetic contrasts between external and internal spaces, an untamed wilderness and a glassy modernist cityscape — or in this case, between the natural splendor of the ocean and the beautiful prison of a swimming pool.”   Justin Chang, Variety

 

Ohjaus: Terrence Malick 

Käsikirjoitus: Terrence Malick 

Näyttelijät: Christian Bale, Cate Blanchett, Natalie Portman  

Levittäjä: SF Film

1h 58min K-7 Seksuaalista sisältöä Ahdistusta aiheuttavaa sisältöä
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä