Kung Fu Panda 3 3D

Yksi rakastetuimmista animaatiohahmoista palaa valkokankaille! 

Po:n kauan kadoksissa ollut pandaisä palaa yllättäen Po:n elämään ja tämä yhdistynyt kaksikko matkustaa salaiseen pandaparatiisiin tapaamaan muita hauskoja pandaystäviä. Mutta heidän pandarauhansa järkkyy, kun yliluonnollisia voimia hallitseva Kai kiitää läpi Kiinan kukistaen kaikki Kung Fu -mestarit. Po:lla on edessä lähes mahdoton tehtävä opettaa koko kylällinen kömpelöitä ja hassuttelevia lajitovereitaan ylivertaiseksi Kung Fu Panda -ryhmäksi! 

 

“Edeltäjiensä tavoin Kung Fu Panda 3 tarjoaa vauhdikasta slapstick-huumoria ja klassisen kertomuksen peräänantamattomuudesta ja omiin kykyihin uskomisesta. Juoni ammentaa jälleen wuxia-perinteen sankaritarinoista. Mystiikkaa, taistelukohtauksia ja moninaisia käänteitä riittää.  – Rakastettavan päähenkilön lisäksi elokuvan valttikortti on tyyli, jolla sen tarinamaailma on piirretty. Valkokangas täyttyy väreistä ja ilmeikkäistä viivoista, kun sarjakuvamaisuutta yhdistellään kiinalaiseen ja japanilaiseen maalaustaiteeseen. Erityisesti utuisa henkimaailma ja vuoristoinen pandakylä pysäyttävät katsojan.”

Anna Möttölä, HS

 

Tietoa kasvattajalle media-avain.fi -sivustolta, täällä lisää myös elokuvan myönteisistä viesteistä (4,5/5) sekä ikäsuositushaitari.

Kung Fu Panda 3 jatkaa kahdesta suositusta animaatiosta tutun Po-pandan seikkailuja. Po on hieman hömelö mutta oikeassa paikassa itsensä kokoava ja huimiin suorituksiin yltävä kiinalaisten kungfu-taistelulajien taitaja. Tarinan suurin oivallus piilee omien vahvuuksien hyödyntämisessä: kun tuntee itsensä ja uskaltaa kohdata vaikeudet, saa ihmeitä aikaan.

Elokuvassa suhtaudutaan luontevasti erilaisiin perheisiin. Pon adoptioisä on ankka, ja lopulta pandalla on kaksi rakastavaa isää, jotka pystyvät alkuhankaluuksien jälkeen hyväksymään toisensa ja vetämään yhtä köyttä. Tiivis pandayhteisö ottaa tulokkaat lämpimästi vastaan. Omien juurien tuntemisen tärkeys esitetään selkeästi ja lämmöllä, kasvatti-isän merkitystä väheksymättä.

Nopeatempoisen elokuvan vauhdikkaita taistelukohtauksia rytmittävät hidastukset ja näyttävät maisemat. Suurin taistelu ei ratkea lopulta fyysisellä ylivoimalla vaan henkisillä voimavaroilla. Opetus on, että yhteistyö voittaa itsekeskeisyyden ja toisten jyräämisen. Suorituksien painottamisen sijaan elokuva antaa raikkaan muistutuksen siitä, että myös rentoutuminen ja laiskottelu voivat tuoda iloa.

 

Ohjaus:  Jennifer Yuh Nelson, Alessandro Carloni 

Käsikirjoitus: Jonathan Aibel, Glenn Berger 

Kieli: puhumme suomea!

Näyttelijät: Jack Black, Angelina Jolie, Dustin Hoffman, Lucy Liu, Seth Rogen, Jackie Chan, David Cross, James Hong, Randall Duk Kim, Rebel Wilson, Bryan Cranston, J. K. Simmons 

Levittäjä: SF Film

 

1h 34min K-7 Väkivaltaista sisältöä Ahdistusta aiheuttavaa sisältöä
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä