Kuukauden pohjoismainen: Kommuuni

(Kollektivet)

Hanasaaren suosittu elokuvasarja Kuukauden pohjoismainen elokuva jatkaa keväällä 2017 Kino Tapiolassa. 

Hanaholmens populära filmserie Månadens nordiska film visas våren 2017 på Kino Tapiolas biograf i Esbo.

Lisätietoa ja muut elokuvat täältä! Andra filmer här!

***

Kommuuni 

(Thomas Vinterberg, Tanska 2016) 

112 min, K-12, kieli: tanska, tekstitetty ruotsiksi ja suomeksi

Erikillä ja Annalla on unelma ja he päättävät muuttaa yhdessä tyttärensä Frejan kanssa Kööpenhaminan hienolle alueelle ja perustaa kommuunin. Talo on pian täynnä iloa, elämää, asukaskokouksia, illallisia ja juhlia. Kommuuni tarjoaa ystävyyttä, rakkautta ja yhdessäoloa kunnes eräs rakkaussuhde asettaa koko kommuunin koetukselle.

Kommuuni on tunnetun ohjaajan Thomas Vinterbergin uusi komediantäyteinen draamaelokuva. Elokuva on saanut inspiraatiota ohjaajan omista lapsuudenkokemuksista.

”Vinterberg on ohjannut kaksi 2010-luvun hienoimpiin kuuluvaa tanskalaiselokuvaa, Submarinon (2010) ja Jahdin (2012). – Vinterberg ja Lindholm leikkaavat tunteita ja tilanteita auki kuin tarkkasilmäiset kirurgit, mutta he eivät unohda myötätuntoa. Sekä Erik että Anna muovautuvat ehjiksi ihmiskuviksi, ja kommuunin dynamiikka niin hyvässä kuin pahassa saa arvoisensa käsittelyn. – Tanskan ykkösnäyttelijöihin lukeutuvat Thomsen ja Dyrholm ovat aivan erinomaisia rooleissaan. Kommuunin aihe ei ehkä vaikuta niin dramaattiselta ja kantaaottavalta kuin Submarinossa tai Jahdissa, mutta kyllä se sitä on, yhteiskunnan perusyksikköä ja sen kriisinkantokykyä ruotiessaan.”

Pertti Avola, HS ★★★★

***

Kollektivet

(Thomas Vinterberg, Danmark 2016)

112 min, F12, språk: danska, textad till svenska och finska

Erik och Anna har en gemensam dröm. Därför bestämmer sig paret för att tillsammans med dottern Freja starta ett kollektiv i den finare delen av Köpenhamn. Huset fylls fort av både liv och glädje, husmöten, middagar och fester. Kollektivet bjuder på vänskap, kärlek och sammanhållning tills en dag då en kärleksaffär blir en stor prövning för hela kollektivet. 

Kollektivet är den välkände regissören Thomas Vinterbergs nya komedifyllda drama. Filmen har fått inspiration av regissörens egna barndomserfarenheter.

***

Suuren suosion saavuttanut Kuukauden pohjoismainen elokuva -esityssarja jatkuu kevätkaudella 2017 Kino Tapiolassa! 

Hanasaaren kulttuurikeskuksen mittavan uudistushankkeen aikana elokuvanäytökset näytetään väliaikaisesti Kino Tapiolassa. Elokuvanäytöksiin on vapaa sisäänpääsy, mutta koska paikkoja on rajallinen määrä, tulee kaikkiin näytöksiin varata liput netin kautta, jotta saat sähköpostiisi lunastuskoodin. Varatut liput voi lunastaa jo hyvissä ajoin ennen elokuvaa Kino Tapiolasta aukioloaikojen puitteissa, mutta viimeistään 10 min ennen näytöstä. Suuren suosion takia pyydämme teitä esteen sattuessa perumaan varatut liput lähettämällä postia info@kinotapiola.fi.

Kevään ja syksyn kaikki näytökset varattiin nopeasti loppuun, mutta lunastamattomia varauksia (eli tyhjiä paikkoja) jäi jokaiseen elokuvaan lähes 50. Tästä syystä netin kautta on varattavissa enää vain 75 % lipuista ja 50 lippua jätetään noudettavaksi Kino Tapiolan kassalta esityspäivänä jonotusperiaatteella klo 17 alkaen kun Kino Tapiolan lipunmyynti ja kahvio avataan.

Elokuvat näytetään yhteistyössä Svenska nu-verkoston, Walhallan ja Kino Tapiolan kanssa. Lisätietoja: info@hanaholmen.fi  Puh, 09-435020

***

Den populära filmserien Månadens nordiska film fortsätter våren 2017 på Kino Tapiolas biograf i Esbo.

På grund av det stora grundsanerings- och förnyelseprojektet av Hanaholmens kulturcentrum ordnas filmvisningarna under tiden på Kino Tapiola. Det är fritt inträde till filmvisningarna, men eftersom antalet platser är begränsat ska du förhandsboka din plats och lösa ut din biljett på Kino Tapiola med biljettkoden du får till e-posten. Bokade biljetter skall lösas ut på Kino Tapiola i god tid innan filmvisningen (kolla öppethållningstiderna), men allra senast 10 min innan filmen börjar. Vid förhinder ber vi er avboka reserverade biljetter genom att skicka epost till: info@kinotapiola.fi.

Vårens och höstens filmvisningar reserverades slut väldigt fort, men antalet outlösta biljetter (och därmed tomma platser) var ändå ca 50 st per visning. Därför är det nu endast möjligt att förhandsboka 75 % av biljetterna, och de resterande 50 biljetterna delas ut på Kino Tapiola fr.o.m. kl. 17 på filmvisningsdagen då biografen och kaféet öppnar.

Filmerna visas i samarbete med Svenska nu, Walhalla och Kino Tapiola. Tilläggsinformation: info@hanaholmen.fi tfn, 09-435020

    

1h 48min K-12 Seksuaalista sisältöä
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä