LasseMajas Detektivbyrå - Stella Nostra

(LASSEMAJAS DETEKTIVBYRÅ - STELLA NOSTRA)

Äntligen svensk barnfilm också i Esbo! 

Kino Tapiola är den första biografen i Esbo med svenskspråkig barnfilm på repertoaren. Denna vår erbjuder vi tre filmer med start den 20.3. Filmerna lämpar sig från 7 år och från 4 år i vuxet sällskap. Söndagsbio för hela familjen!

Först ut är LasseMajas detektivbyrå – Stella Nostra. Filmen bygger på de populära böckerna om juniordetektiverna i Valleby. Den är ett måste för alla mysteriesugna bokslukare och med tanke på LasseMaja -böckernas popularitet lär det finnas gott om dem också i Esbo! 

sö 20.3 kl.11 LASSEMAJAS DETEKTIVBYRÅ - STELLA NOSTRA (Walter Söderlund, Sverige 2015) 72 min, F4/7.

Valleby gör sig redo för kaféägarna Dino Paninis och Sara Bernards bröllop, och juniordetektiverna ska se till att ingenting går fel. Men när bröllopsparets respektive släkt anländer visar de sig tillhöra rivaliserande maffiafamiljer. När Panini-familjens kronjuveler försvinner tar sig LasseMajas detektivbyrå an fallet och inser snart att de själva är huvudmisstänkta. Filmen baserar sig på de omåttligt populära böckerna på LasseMajas detektivbyrå. Svenskt tal!

SF Film

***

Fler visningar av barnfilmer med svenskt tal:

sö 17.4 kl.11 ZOOTROPOLIS 3D (Byron Howard, Rich Moore, USA 2016) 108 min, F7/4.

Den moderna däggdjursmetropolen Zootropolis är en stad som inte liknar någon annan. En smältdegel där världens djur, från den största elefanten till den minsta näbbmusen, lever tillsammans i stadsdelar som eleganta Sahara Square och kyliga Tundratown. Men när den alltid lika positiva poliskonstapeln Judy Hopps anländer till Zootropolis, upptäcker hon att det inte är så lätt att vara den första kaninen bland de stora och tuffa djuren i stadens polisstyrka. Fast besluten att bevisa vad hon går för bestämmer hon sig för att knäcka ett knepigt fall, trots att hon måste jobba med den snabbpratande och luriga räven Nick Wilde för att lösa mysteriet. Denna animation är den senaste från Disney och den har fått ett fantastiskt bemötande. Svenskt tal!

sö 15.5 kl.11 DEN GODE DINOSAURIEN 3D (Peter Sohn, USA 2015) 94 min, F7/4.

Ett spännande animerat äventyr för hela familjen om den unga dinosaurien Arlo och hans mänskliga vän Pricken som är på vandring genom ett fantastiskt urtidslandskap. Deras ovanliga vänskap förenar två världar och visar att vem som helst kan vara hjälte, oberoende av form och storlek. Walt Disney Studios och Pixar Animation Studios ligger bakom detta äventyr. Svenskt tal!

1h 13min K-7 Ahdistusta aiheuttavaa sisältöä
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä