Laulu koti-ikävästä

Kai ja hänen isänsä Tauno ajavat Oulusta Göteborgiin, missä he asuivat Kain lapsuudessa 70-luvulla. Reissusta tulee musiikillinen matka tunteellisiin muistoihin ja suomalaisten maahanmuuttajien historiaan Ruotsissa. Laulu koti-ikävästä on koskettava dokumentti niistä ulkopuolisuuden ja juurettomuuden tunteista, joita kahdessa maassa kasvaneet ja eläneet kantavat mukanaan. Elokuvassa esiintyvät myös muun muassa laulajat Anna Järvinen, Darya Pakarinen, Jukka Takalo ja Love Antell.

Mika Ronkaisen ohjaama Laulu koti-ikävästä palkittiin parhaana dokumenttina Pohjoismaiden arvostetuimmalla elokuvafestivaalilla Göteborgissa. Helsingin DocPoint-dokumenttielokuvafestivaalilla se nousi yhdeksi yleisön suosikeista.

1h 30min K-3
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä