Lego® Batman elokuva 3D

(The Lego Batman Movie)

Ole aina oma itsesi – paitsi jos voit olla Batman.

Supersuositun LEGO® Elokuvan päätähdeksi itsensä nimennyt viittasankari – LEGO Batman – saa oman seikkailunsa valkokankaille. Muutoksen tuulet puhaltavat Gothamissa, ja jos Batman haluaa pelastaa kaupungin Jokerin vihamieliseltä hyökkäykseltä, täytyy hänen unohtaa yksinäisen suden roolinsa ja opetella työskentelemään yhdessä muiden kanssa – ja ehkä ottamaan välillä vähän rennommin.

  

”Animoitu Lego-versio Batmanista on hauskempi ja onnistuneempi kuin viimeisimmät aikuisten elokuvat.

– Vaikka tarina on täynnä toimintaa, vauhtia ja väriä, nousee päällimmäiseksi ystävyyden ja uusperheen ylistys. Sooloilija ei pidemmän päälle pärjää, ja joskus on työskenneltävä jopa vihollisten kanssa suuremman päämäärän eteen. Viesti on vilpitön, mutta kerronnassa on ironiaa tasapainottamaan imelyyttä.

– … pyssyt ääntelevät kuin lapset sotaleikeissä, mikä naurattaa joka kerta. Muutenkin Lego-Batman onnistuu tavoittamaan huumorillaan myös aikuiset ja sivaltamaan osuvasti aikuisten DC-elokuvien synkkää visuaalista tyyliä. Mustaan pukeutuva hevimies Batman ei kestä värejä ja räikeää purkkapoppia rakastavaa suojattiaan Robinia.”

Matti Koskinen, HS

 

Tietoa kasvattajalle media-avain.fi -sivustolta, täällä lisää myös elokuvan myönteisistä viesteistä (4/5) sekä ikäsuositushaitari.

Jokaisen Lego- ja supersankarifanin unelmaelokuva tarjoaa paljon vauhtia ja nokkelaa sanailua. Rosmojen jahtaamisen ja voimankäytön yli elokuvan tärkeimmiksi teemoiksi nousevat kuitenkin ihmissuhteiden ja yhteistyön merkitys sekä Batmanin henkinen kasvu yksinäisestä sudesta perheelliseksi mieheksi.

Elokuva tarjoaa paljon positiivisia viestejä. Sen naiskuva on feministinen, ja hyvän voitto pahasta on selvää melkeinpä alusta asti. Elokuva vilisee viittauksia populaarikulttuuriin, mikä viihdyttää aikuisempaa katsojakuntaa. Kaikkein nuorimmat sen sijaan eivät välttämättä pysy joka hetki nopeatempoisessa juonessa saati huumorissa mukana, mutta heillekin on oma antinsa; reippaiden sankarihahmojen joukkoon nousee myös lapsisankari Robin, joka tarjoaa samastumiskohteen nuoremmille katsojille. Elokuvassa on paljon tappelua ja jännittäviäkin kohtauksia, mikä kannattaa ottaa huomioon, kun pohtii elokuvan soveltuvuutta omalle lapselleen.

 

Ohjaus: Chris McKay

Käsikirjoitus: Seth Grahame-Smith, Erik Sommers & Chris McKenna, ja Jared Stern & John Whittington

Levittäjä: SF Film Finland Oy

Kieli: Puhumme suomea!

1h 45min K-7 Väkivaltaista sisältöä Ahdistusta aiheuttavaa sisältöä
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä