LEGO Ninjago Elokuva 3D

(The LEGO® Ninjago® Movie)

LEGO NINJAGO Elokuva on uusi animaatioseikkailu tiimiltä, joka kokosi hulvattomat LEGO Elokuvan ja LEGO Batman Elokuvan! 

Elokuvateatterit valtaavassa NINJAGO-seikkailussa taistelu NINJAGO Citysta saa liikkeelle mestarirakentaja Lloydin, alias Vihreän ninjan, ja hänen ystävänsä – kaikki salaisia ninjataistelijoita. Viisaan, mutta teräväkielisen Mestari Wun johdolla heidän on päihitettävä paha sotapäällikkö Garmadon, pahin tyyppi ikinä, joka sattuu myös olemaan Lloydin isä. Taistelussa robotti vastaan robotti ja isä vastaan poika, eeppinen välienselvittely koettelee raivokasta, mutta kuritonta ninjaryhmää, jonka täytyy oppia pitämään egonsa kurissa ja työskentelemään yhdessä vapauttaakseen sisäiset Spinjitzu-voimansa.  

Myös lastenjuhlatilaisuudet tämän leffan kera mahdollisia! Lisätietoa täältä.

 

“…kelpo jatko animaatiosarjalle ja suosikkielokuvien seos. Ninjago-elokuva marssittaa valkokankaalle tv-sarjasta tutut Lego-teinininjat.”  Taika Dahlblom, HS

Tietoa kasvattajalle media-avain.fi -sivustolta, täällä lisää myös elokuvan myönteisistä viesteistä (4/5) sekä ikäsuositushaitari.

Kyseessä on humoristinen ja vauhdikas elokuva, josta on löydettävissä myös syvällisempää sanomaa.

Pääosassa on Lloyd, isänsä tekojen takia hyljeksitty poika, joka on salaa sankari. Yhdessä luottoystäviensä kanssa hän suojelee kotikaupunkinsa asukkaita. Tarinan edetessä kaverukset oppivat löytämään piilevät kykynsä sekä toimimaan yhteistyössä toistensa kanssa.

Vaikka elokuva sisältää paljon taistelukohtauksia, ei verta tai raakaa väkivaltaa nähdä. Jännitystä on, mutta elokuvan tekijät osaavat aina sopivissa väleissä tuoda esiin sen, että kyseessä on todellakin vain leikki ja hahmot Lego-palikoita.

Tarinan hahmoja on nähty paitsi Lego-paketeissa myös tv-sarjassa, jonka katsojille elokuvan perusasetelma on tuttu. Elokuva on kuitenkin kokonaan erillinen teoksensa ja muistuttaa tyyliltään enemminkin aiempia Lego-elokuvia kuin Ninjago-tv-sarjaa.

 

Ohjaus: Charlie Bean

Käsikirjoitus: Hilary Winston, Bob Logan, Paul Fisher

Levittäjä: SF Film Finland Oy

Kieli: Puhumme suomea!

1h 42min K-7 Väkivaltaista sisältöä Ahdistusta aiheuttavaa sisältöä
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä