Lolo

Julie Delpy ihastuttaa taas Kinolla!

Pariisilaiset ystävykset Violette (Delpy) ja Ariane (Karin VIard) ovat tuulettumassa Biarritzissa. Pätkäsuhteisiin juuttuneet kaverukset ovat yhtä mieltä: kesäromanssi ei olisi pahitteeksi...

Iso tonnikala sylissään kesäterassille lipsahtva IT-nörtti Jean-Rene (rooolissa velmu supertähtikoommikko Dany Boon) ei voisi olla kauempana pääkaupungin muotipiiressä liihottelevan Violetten mieltymyksistä, mutta niin vain pari löytäää toisensa puutarhajuhlien jälkimainingeissa. Viattoman Jean-Renen kielellinen lahjakkuus korvaa miesparan viheliäisen tyylitajun.

Kesädeitistä kasvaa kihkeä suhde. Jean-Rene saa tärkeän keikan Pariisista. Muutto pääkaupunkiin ja mahdollisesti jopa yhteisseen asuntoon kärjistää kiperästi pariskunnan eroavaisuuksia. Äidin suhteita rutiininomaisesti sabotoiva 19-vuotias kultapoju Lolo ei totisesti auta asiaa. Kirjailija Beigbeder (99 frangia) ja muotiguru Lagerfeld heittävät hilpeät roolit omanaa itsenään.

Lolo päästää katsojat kurkistamaan Julie Delpyn persoonallisen ajatuksenjuoksun kulissien taakse. "Olen vuodattanut tähän elokuvaan sydämeni ja sieluni ekä elokuvantekijänä että näyttelijänä", julistaa monilahjakas Julie Delpy. 

 

”Delpy’s facility for creating chatty, funny, memorable characters – especially women – is rare, precious, and fully on view here.” Indiewire

 

Ohjaus: Julie Delpy 

Näyttelijät: Julie Delpy, Dany Boon, Vincent Lacoste, Karin Viard 
Kieli: ranska, suomeksi tekstitetty
Levittäjä: Cinema Mondo

 

1h 37min K-12 Päihteet/huumeet
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä