Madagascarin pingviinit 3D

(Penguins of Madagascar)

Suosikkihahmot Madagascarin Pingviinit saavat nyt oman elokuvan, joka viihdyttää kaikenikäisiä sulkiin katsomatta! Pingviinejä saatetaan pitää vain söpöinä ja täysin vaarattomina, mutta hulvaton komedia paljastaa mihin tämä räpylänelikko – Kippari, Alokas, Rico ja Kowalski – todella pystyy, kun he tempautuvat mukaan maailmanlaajuiseen vakoojaoperaatioon. Kippari on operaation aivot, Kowalski toiminnanmies, Rico puolestaan voi pulauttaa suustaan mitä tahansa, kirjaimellisesti. Ja Alokas... No Alokas on enemmänkin tiiminsä sihteeri-kautta-maskotti.

Nämä neljä omaperäistä sankaria joutuvat päätähuimaavaan seikkailuun pelastaaseen lajinsa, jonka viekas sekopää Tohtori Octavious Brine yrittää tuhota. Kun maailma on pelastettava, on apuun kutsuttava valiojoukko.

Kino Tapiolassa esitetään suomeksi puhuttu versio.

TIETOA KASVATTAJALLE:

Suositut Madagascar-elokuvat nähneitä tutut hahmot kiinnostavat varmasti. Madagascarin pigviinit on vauhdikas, välillä levotonkin, komediaseikkailu, jossa pingviinit näyttävät olevansa muutakin kuin söpöjä maskotteja. Elokuvan päähenkilöt muodostavat toisistaan huolta pitävän perheen, joka ei perustu biologisille siteille. Myös kaikkein pienin ja aliarvioidun saa mahdollisuuden näyttää osaamisensa. Intertekstuaalista ilotulitusta ja hurttia huumoria viljelevänä toimintakomediana elokuvasta saavat eniten irti Dreamworksin ja Pixarin laajaa kohderyhmää puhutelleiden animaatioiden kanssa kasvaneet nuoret. Pienemmät lapset putoavat vauhdista.

LÄHDE: MEDIA-AVAIN. LISÄTIETOA JA IKÄSUOSITUS TÄÄLLÄ

1h 32min K-7 Väkivaltaista sisältöä Ahdistusta aiheuttavaa sisältöä
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä