Maija Mehiläinen

Valloittava animaatio pienestä Maija Mehiläisestä, jolla on suuri sydän! 

Maija asuu suuressa ja värikkäässä elämää kuhisevassa mehiläispesässä. Vilkkaalle Maijalle tuottaa päänvaivaa sopeutua pesän arkeen. Pian hän joutuukin kuninkaallisen neuvonantajan silmätikuksi. Kun Maija tietämättään pilaa neuvonantajan suunnitelman varastaa kuningatarhyytelö, päättää neuvonantaja savustaa Maijan ulos pesästä.

Maija lähtee pesästä uskollisen ystävänsä kanssa ja suuri seikkailu kauniilla niityllä alkaa. Ystävykset tapaavat paljon omalaatuisia ötököitä matkansa varrella. He ystävystyvät muun muassa herhiläisen sekä heinäsirkan kanssa. Juuri kun Maija on kotiutunut niitylle, hän saa tietää, että kuninkaallinen neuvonantaja on syössyt kuningattaren vallasta. Nyt tarvitaan Maijan neuvokkuutta pesän pelastamiseksi! 

 

Tietoa kasvattajalle media-avain.fi -sivustolta, täällä lisää myös elokuvan myönteisistä viesteistä (4/5) sekä ikäsuositushaitari. 

Maija Mehiläisen teemoja ovat ystävyys, yksilöiden erilaisuus ja se, että kaikille on oma paikkansa. Sankari on utelias, hyväsydäminen ja kommelluksiinkin joutuva mehiläinen, joka haluaa olla kaikkien ystävä ja johon lapsen on helppo samastua.

Tarinan tunnelma on iloinen, vaikka mukana on myös jännitystä. Pelottavimpia ovat kohtaukset, joissa esiintyy herhiläissotilaita ja hehkuvasilmäisiä kummitushahmoja. Päähenkilöiden kohtaamat ongelmatilanteet ratkeavat kuitenkin yhteistyön ja neuvokkuuden ansiosta aina nopeasti ja parhain päin. Tarinaa värittää huumori, jota pienikin lapsi voi ymmärtää.

Elokuvan henki vastaa monille vanhemmille tuttua Maija Mehiläinen -televisiosarjaa. Juoni on selkeä ja loppu onnellinen – pahiksillekaan ei käy kauhean huonosti.

 

Ohjaus: Alexs Stadermann

Ääninäyttelijät:

Sara Forsberg = Maija 
Vincent Kinnunen = Ville 
Soile Siikavirta = Pörriina 
Mika Eirtovaara = Flip 
Aukusti Annala = Pistilä
Cride Lönegren = Hank
Pepe Laaksonen = Kukkala
Kari Tamminen = Aarno
Tero Roininen = Paavo
Katja Ståhl = Kuningatar 
Anu Wuori = Neiti Kassandra 
Johannes Ylinen = Muurahaiseversti 

Kieli: suomi

1h 29min K-3
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä