Me Rosvolat

Me Rosvolat on vauhdikas seikkailuelokuva 10-vuotiaasta Viljasta, joka tulee erehdyksessä maantierosvojen kidnappaamaksi. Rosvoautossa asuva lainsuojaton perhe elättää itsensä pihistämällä mökkiläisten autoista tarpeisiinsa karkkia, eväitä ja lehtiä. Rahasta he eivät ymmärrä mitään.

Perustuu Siri Kolun kirjoihin.

 

TIETOA KASVATTAJALLE:

"Me Rosvolat on reipas ilottelu, joka perustuu Siri Kolun lastenkirjaan. Riemukkaan värikäs rosvokatras pitää perheen puolia eikä turhia pingota. Ulkoisesta anarkiasta huolimatta perinteiset perhearvot ovat kunniassa, myös ystävyyden ja luottamuksen tärkeys osoitetaan. Viulunsoittoa vastentahtoisesti harrastava Vilja-tyttö löytää Rosvoloiden matkassa itsensä ja oppii omat rajansa. Elokuva kohellus kirvoittaa varmasti kohdeyleisössään useammankin naurun ja sen sanoma antaa rohkeutta olla oma itsensä. Rosvoperhe viettää villiä ja vapaata kulkurielämää ja rosvotusta saaliistakin jaetaan tarvitseville, elokuvan oikeat pahikset ovatkin niitä rosvoja jotka eivät halua jakaa omastaan. Rosvojoukossa ei erotella sukupuolen ja iän perusteella, pieni tyttökin voi olla hurja ja ronski rosvo jos siltä tuntuu." (LÄHDE: MEDIA-AVAIN.FI)

LISÄTIETOA JA AMMATTIKASVATTAJIEN IKÄSUOSITUS TÄÄLLÄ.

 

Ohjaus:
Marjut Komulainen

Käsikirjoitus:
Marjut Komulainen

Näyttelijät:
Kari Väänänen, Lotta Lehtokari, Jussi Vatanen, Sirkku Uhlgren, Ilona Huhta, Mio Määttä

 

1h 25min K-7 Ahdistusta aiheuttavaa sisältöä
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä