Mieletön elokuu

Elsa Aho on kaupungin tyylitietoisten naisten suosima taitava modisti, jonka elämä näyttäisi olevan täydellisessä järjestyksessä. Elsan pieni hattuliike sijaitsee Töölön sydämessä ja liikkeen takahuoneessa hän harjoittaa myös kakkosammattiaan: Elsa on arvostettu selvännäkijä, jolta pyydetään apua erityisesti kadonneiden ihmisten ja esineiden paikallistamisessa.

Kun kaupungissa järjestetään suuret kansainväliset kommunistien rauhanfestivaalit, Elsaa ei voisi asia vähempää kiinnostaa. Hänen rauhansa kuitenkin järkkyy, kun ovesta marssii sisään odottamaton vieras. Jan Novak on tsekkiläinen muusikko ja Elsan nuoruudenrakastettu ajalta ennen sotaa. Jan on saapunut kaupunkiin sosialistisen Tsekkoslovakian festivaalidelegaation jäsenenä. Ensin Elsa ei halua olla missään tekemisissä Janin kanssa, mutta lämpimät elokuun yöt, festivaalin kansainvälinen tunnelma ja muotitanssi twist tekevät tehtävänsä.

Mikään ei ole enää niin kuin ennen: yhteinen tulevaisuus rautaesiripun jakamassa Euroopassa on lähes mahdoton haave.

1h 43min K-7 Ahdistusta aiheuttavaa sisältöä
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä