Muutoksii

Kertomus kahdesta kaverista, joita sitoo ystävyys, suvaitsevaisuus ja rohkeus kuunnella sisäistä ääntään. Ja salaisuus, joka muuttaa kaiken. Herttoniemeläiset Antti (12) ja Muhis (12) ovat parhaita kavereita. Muhiksen perhe on kotoisin Somaliasta. Poikien ystävyys joutuu koetukselle, kun tapahtuu jotain järkyttävää. Yhteisen salaisuuden äärellä Antti ja Muhis vannovat ikuista ystävyyttä. Tapahtumat kiristävät entisestään skinien ja somalien tulenarkoja välejä. Jengien sota näyttää väistämättömältä. Pojat ajautuvat umpikujaan ja näkevät enää vain yhden vaihdoehdon: Pako.

Elokuvan käsikirjoittaja ja ohjaaja Sami Laitinen tuntee oman alueensa nuorison. Kyllästyttyään totaalisesti jantterien häiriköintiin hän otti ohjat omiin käsiinsä ja kysyi reuhaajilta: Eikö teillä ole parempaa tekemistä?
– Ei, vastasivat pojat.
Sami perusti pojille Respect-elokuvatyöpajan saadakseen ne tekemään edes jotain.
Nyt Samin pitkäaikainen haave on toteutunut ja ensi-iltaan on tulossa Laitisen ensimmäinen pitkä elokuva MUUTOKSII. Ja siinä seikkailee koko joukko entisiä räyhääjiä.

Ohjaus:
Sami Laitinen

Käsikirjoitus:
Sami Laitinen

Näyttelijät:
Rooleissa:
Tiitus Rantala
Sami Hussein
Milana Novokmet
Nuutti Konttinen
Amanda Löfman

1h 37min K-12
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä