My Little Pony Elokuva

(My Little Pony: The Movie)

Elokuva vie Mane Sixin tähän mennessä jännittävimpään ja suurimpaan seikkailuunsa! Kun uhkaava Storm King hyökkää Laukkaporiin aikeenaan varastaa ponien taika, koko Equestrian tulevaisuus on vaarassa. Ennennäkemättömässä seikkailussa ponit lähtevät toiminnantäyteiselle ja sankarilliselle matkalle, joka vie heidät ensi kertaa kotinsa rajojen ulkopuolelle heidän etsiessään apua taianomaisilta vuorilta, merenalaisista maailmoista ja jopa huimalta, lentävältä merirosvolaivalta.

Myös lastenjuhlatilaisuudet tämän leffan kera mahdollisia! Lisätietoa täältä.

 

"My Little Pony -elokuva vie ystävyysaiheiselle tunteiden vuoristoradalle, joka loppuu hyvän tuulen ilotulitukseen. 

Värikäs elokuva perustuu My Little Pony: Ystävyyden taikaa -televisiosarjaan, josta elokuvaan on noukittu päähahmot ja liuta keskeisimpiä kysymyksiä. Mistä ystävystyminen lähtee? Entä jos ystävän kanssa mokaa? Voiko muihin luottaa? Millainen on hyvä ystävä? 

–  My Little Pony -elokuva onnistuu luomaan syvän tunneyhteyden katsojiin – ja pitämään sen yllä koko elokuvan ajan, niin iloisissa kuin pelottavissakin kohtauksissa. 

Vitsit ovat harvassa, eikä niitä juurikaan kaipaa, sillä Daniel Ingramin loistelias musiikki toimii hyvin sekä kevennyksenä että syvennyksenä. 

Kiireisille aikuisillekin elo­kuvalla on viestinsä: jotain on pielessä, jos ystävällisyydelle, saati sitten ystävyydelle, ei ole aikaa tai sitä käytetään vain omien päämäärien edistämiseen."

★★★★ Taika Dahlblom, HS


Ohjaus: Jayson Thiessen

Käsikirjoitus: Rita Hsiao, Meghan McCarthy

Levittäjä: Nordisk Film 

Kieli: Puhumme suomea!

1h 39min K-7
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä