R&A: Nymphomaniac Volume I - Director's Cut

(Nymphomaniac Volume I - Director's Cut)

RAKKAUTTA & ANARKIAA KINO TAPIOLASSA:
POHJOISMAIDEN NEUVOSTON ELOKUVAPALKINTO

R&A esittää tänäkin vuonna kaikki Pohjoismaiden neuvoston elokuvapalkinnon ehdokaselokuvat Helsingissä ja Espoon Kino Tapiolassa. Ehdokkaat ovat NYMPHOMANIAC (Tanska), BETONIYÖ (Suomi), OF HORSES AND MEN (Islanti), TURIST (Ruotsi) sekä BLIND (Norja). Lisätietoa palkinnosta.

 

NYMPHOMANIAC

Seksi. Uskonto. Valta. Intohimo. Taide. Raha. Lars von Trierin filosofis-biologinen spektaakkeli Nymphomaniac on ohjaajansakin elokuvaksi kunnianhimoinen ja suuruudenhullu. Se on myös mestariteos.

Von Trierin Nymphomaniac oli liian iso. Tuottajat tekivät ohjaajan kanssa sopimuksen, että levitykseen lähtee kaksi keskikokoista elokuvanpuoliskoa, joita esimerkiksi Suomessa esitettiin yhtenä elokuvana. Keväällä nähdyn version alussa olikin von Trierin lausunto: tämä on lyhennetty ja sensuroitu versio.

Aito asia nähdään nyt Suomessa ensi kertaa Rakkautta & Anarkiaa -festivaalilla – heti leikkaamattoman kakkososan maailmanensi-illan jälkeen. Nymphomaniacin "ohjaajan versio" on puolitoista tuntia aiempaa pidempi ja se vie von Trierin ajatukset loppuun asti. Pääosan Charlotte Gainsbourg on kertonut, että Director’s Cut on ehdottomasti parempi versio elokuvasta.

Nymphomaniac on villi ja runollinen kertomus naisen eroottisesta matkasta syntymästä 50 ikävuoteen. Tarinan kertoo itsensä nymfomaaniksi diagnosoinut nainen, Joe. Kylmänä talvi-iltana, vanha ja karismaattinen poikamies, Seligman, löytää pahoinpidellyn Joen kujalta. Seligman ottaa Joen mukaan kotiinsa, missä hän hoitaa tämän haavat ja samalla kyselee Joen elämästä. Seligman kuuntelee tarkasti kun Joe kertoo elämästään tarinan, joka sisältää paljon yksityiskohtia ja vaaratilanteita.

 

HUOM! Elokuva on englanninkielinen, ja siinä ei ole tekstitystä.

Elokuva esitetään kahtena erillisenä, peräkkäisenä näytöksenä, joiden välissä on 23 minuutin tauko.

 

Ohjaus:
Lars von Trier

Näyttelijät:
Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgård, Stacy Martin, Shia LaBeouf, Jamie Bell, Udo Kier, Uma Thurman, Sophie Kennedy Clark, Willem Dafoe, Mia Goth, Christian Slater, Nicolas Bro ja Connie Nielsen

 

2h 22min K-18 Seksuaalista sisältöä Ahdistusta aiheuttavaa sisältöä
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä