Paddington (dub.)

(Paddington)

Elokuva nuoresta karhusta, joka matkustaa Perun perukoilta Lontooseen etsimään uutta kotia. Marmeladivoileipiä rakastava karhuherra päätyy Paddingtonin juna-asemalle, kaulassaan lappu: "Huolehtikaa tästä karhusta. Kiitos.". Ystävällinen Brownin perhe nimeää karhun Paddingtoniksi ja antaa sille tilapäisen kodin. Paddington osoittautuu luonteeltaan kohteliaaksi ja avuliaaksi, mutta sen uteliaisuus ja kömpelyys aiheuttavat lukuisia kommelluksia ja kiperiä tilanteita. Paddingtonin onni tuntuu kääntyneen, kunnes tämä erittäin harvinainen karhu kiinnittää museon eläintentäyttäjän huomion...

Neljä tähteä Hesarin arvostelussa! "Jos elokuvasta voi puhua samassa lauseessa kuin Maija Poppasen (1964) kaltaisesta mestariteoksesta, tekijät ovat todella onnistuneet. Pienen karhuherran kodinetsinnästä kertovassa Paddingtonissa on samaa lämpöä ja ilkikurista henkeä kuin Disneyn klassikossa." (Anna Möttölä/HS)

Elokuva esitetään Kino Tapiolassa pääsääntöisesti dubattuna.

TIETOA KASVATTAJALLE: Paddington on tunnelmaltaan erilainen kuin monille televisiosta ja kirjoista tuttu iltasatu: elokuva on vauhdikas, ja se voi olla pienimmille katsojille myös pelottava. Karhun sopeutuminen uuteen perheeseen tapahtuu monien kaaosmaisten kohtausten kautta, ja ahdistavaa tunnelmaa lisää eläintentäyttäjä, joka on päättänyt täyttää Paddingtonin lasivitriiniin.

Elokuva muistuttaa yhteistyön välttämättömyydestä, kun perhe yrittää pelastaa Paddingtonin. Varsinkin perheen äiti haluaa auttaa karhua - isä epäilee Paddingtonia pelkäksi keinottelijaksi. Perheen poika ystävystyy karhun kanssa saman tien, kun taas teini-ikäinen tytär toivoo vain, ettei tapahtuisi mitään noloa. Paddingtonin perinteisessä ydinperheessä kaikki ovat aktiivisia toimijoita. Lopulta myös karhu otetaan täysivaltaiseksi perheenjäseneksi.

LÄHDE: MEDIA-AVAIN, LISÄTIETOA JA IKÄSUOSITUS TÄÄLLÄ

Ohjaus: Paul King

Alkuperäisversion näyttelijät :
Nicole Kidman, Peter Capaldi, Julie Walters, Sally Hawkins, Jim Broadbent, Hugh Bonneville, Matt Lucas, Kayvan Novak, Madeleine Harris, Samuel Joslin

Suomenkieliset ääninäyttelijät:
Paavo Kerosuo, Tuukka Leppänen, Markus Bäckman, Eeva Soivio, Juhana Vaittinen, Karoliina Pyöriä, Ella Pyhältö, Maija-Liisa Peuhu, Taisto Oksanen, Heikki Kujanpää, Tiina Bergström, Markku Huhtamo

Kieli: suomi

Tekstitys: ei ole

1h 35min K-7 Ahdistusta aiheuttavaa sisältöä
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä