Päin seinää

Neljä tähteä Hesarin arvostelussa:

"Tarinan ytimessä on arjen kriisi. Nuoren Moimosa Willamon hienosti näyttelemä teinityttö Takku on väkivaltainen ja vaikeuksissa yläasteella. Tarjoilijana työskentelevä yksinhuoltajaäiti yrittää auttaa omien vaikeuksiensa keskellä. Äitiä näyttelee Armi Toivanen, jonka tiukka läsnäolo leimaa koko elokuvaa.

Äiti-tytär-kuvauksesta elokuva laajenee useita sukupolvia käsittäväksi antologiaksi lähiökansasta, heidän haaveistaan ja niiden murskaantumisesta."

Päin seinää on karhea komedia Itä-Vantaalta. Se saattaa yhteen joukon rouheita hahmoja: kolmikymppinen Essi (Armi Toivanen) on agressio-ongelmainen yksinhuoltaja. Hänen teini-ikäinen tyttärensä Takku (Mimosa Willamo) saa jatkuvasti kenkää koulusta. Takun opettaja Lasse (Eero Ritala) pössyttelee pilveä välitunneilla ja on ihastunut Takun äitiin Essiin. Keski-ikäinen juoppo Sakke (Kai Lehtinen) saattaa puolestaan olla Essin isä. Hullunkurinen perhe on kasassa.

Ohjaus:
Antti Heikki Pesonen

Näyttelijät:
Armi Toivanen, Mimosa Willamo, Eero Ritala ja Kai Lehtinen

 

1h 33min K-12 Väkivaltaista sisältöä Ahdistusta aiheuttavaa sisältöä Päihteet/huumeet
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä