Seniorikino: Pariisi saa odottaa

(Paris can wait)

Ohjaaja Eleanor Coppola tunnetaan aiemmin dokumenttiohjaajana ja Francis Ford Coppolan avioparina. Pariisi saa odottaa on hänen kesäisen hehkuva esikoisfiktionsa luottonäyttelijöillä!

Annen (Diane Lane) mies (Alec Baldwin) on menestyvä, mutta kiireinen elokuvatuottaja. Eräänä päivänä Annen pitää päästä Etelä-Ranskasta Pariisiin ja hänen miehensä bisnespartneri, hetkessä elävä Jacques (Arnaud Viard) tarjoaa hänelle kyydin. Käynnistyy polveileva, yllätyksellinen ajomatka läpi Ranskan maaseudun ja ravintoloiden.

 

"Eleanor Coppola on Hollywoodin historian iäkkäin esikoisohjaaja. Francis Coppolan vaimona tähän saakka tunnettu nainen on ohjannut esikoiselokuvansa. Hän on 80 vuotta nuori.

– …sivistynyt, esteettisesti nautiskeleva ja iän patinaa arvostava kulttuurielokuvalle varttuneelle väelle.

– Pariisi saa odottaa on ohjaustyö naiselta, joka tietää, kuinka maiskutellaan kulttuurieroja, asetellaan vähäeleistä tilannekomiikkaa ja palvotaan sekä rakennettuja että luonnonmukaisia ympäristöjä. Juuri tällaisista elokuvista tavataan sanoa: ei näitä enää tehdä.

No, juuri tehtiin.

Eleanor Coppolan teoksessa on turistileffan charmia, mutta se ei ole koko totuus. Pysähtyneissä tuokioissa ja kahden keski-ikäisen näyttelijän tekemisissä on verratonta vetovoima.

Pariisi saa odottaa on pieniä asioita hellivä kulttuurielokuva verkkaisessa liikkeessä. Coppola ei missään vaiheessa kiristä sentimentaalisuutta tai ranskalaistyyppistä nokkeluutta laitapykäliin. Tarina perustuu osin hänen omiin kokemuksiinsa." 

Aamulehti


Ohjaus ja käsikirjoitus: Eleanor Coppola

Näyttelijät: Diane Lane, Arnaud Viard, Alec Baldwin

Levittäjä: SF Film 

Kieli: Englanti ja ranska, tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi. 

 

Uusi ohjelmisto ja seuraavat näytökset julkaistaan alan käytännön mukaan aina maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. 

Elokuvaviikko on perjantaista torstaihin.

1h 33min K-3
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä