R+A: Out of Nature

(Mot naturen)

R&A -festivaali vierailee jälleen Kino Tapiolassa Pohjoismaiden neuvoston elokuvapalkinto 2015 -kilpailun merkeissä. 

Huom! Kino Tapiolan sarjakortit eivät käy R&A -näytöksissä.

NORJA

Ohjaaja Ole Giæver kuvaa Mot naturen -elokuvassa sisäisen puheen avulla nykyelämää ja pohjoismaista nykymiestä. Persoonallinen ja suora kertojanääni luo kollaasin mielikuvista, jotka ilmaisevat muistoja, unelmia, toivoa ja tunnetiloja. Kaikesta välittyy huumori, joka kumpuaa kiusallisista tilanteista, häpeästä ja kivusta.

Ohjaus: 
Ole Giæver

Kieli: Norja

Tekstitys: Englanti

POHJOISMAIDEN NEUVOSTON ELOKUVAPALKINTO 2015

Viisi ainutlaatuista uutta elokuvaa on valittu ehdolle kilpailemaan Pohjolan tärkeimmästä ja arvostetuimmasta elokuvapalkinnosta. Pohjoismaiden neuvoston elokuvapalkinnon tarkoituksena on edistää pohjoismaisten elokuvien tarjontaa ja levitystä kaikissa Pohjoismaissa. Näin halutaan vahvistaa pohjoismaista kulttuuriyhteyttä, kehittää Pohjolaa kulttuurisena kotimarkkina-alueena ja vahvistaa samalla pohjoismaisen elokuvan kansainvälistä asemaa. Ehdokkaat ovat merkittäviä elokuvateoksia niin kansallisella kuin kansainvälisellä tasolla, ja ne on ehditty jo palkita useilla palkinnoilla ja huomionosoituksilla Euroopan suurimmilla elokuvajuhlilla ja muualla maailmassa. Palkinnon ja 350.000 Tanskan kruunun (noin 47 000 euron) voittaja julkistetaan Pohjoismaiden neuvoston kokouksessa Reykjavikissa, Islannissa 27. lokakuuta 2015. 

Lisätietoja täältä.

1h 20min K-12
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä