ROH: Frankenstein

(Frankenstein)

Historiallinen maailmanensi-ilta!

Kolminäytöksinen baletti.

Royal Ballet'n Artist in Residence Liam Scarlett on valinnut Mary Shelleyn goottilaisen klassikon Frankensteinin pohjaksi ensimmäiselle Covent Gardenin päänäyttämöllä esitettävälle juonelliselle kokoillan baletilleen.

Tarina petoksesta, uteliaisuudesta, elämästä ja kuolemasta sekä ennen kaikkea rakkaudesta, ja se inspiroi Scarlettia tutkimaan ihmisluonnon syvimpiä tunteita sekä tarvettamme saada hyväksyntää ja löytää oma paikkamme maailmassa.

Musiikiksi Scarlett on valinnut Lowell Liebermannia, jolta hän tilasi uuden sävellyksen koreografiaa varten.

***

Koreografia: Liam Scarlett

Musiikki: Lowell Liebermann
Lavastus: John Macfarlane
Valot: David Finn

***

Kesto: n. 3 h 15 min

***

Kino Tapiolassa ooppera- ja baletti-iltoihin kuuluu laadukkaan ohjelmiston lisäksi myös oikea teatteritunnelma: Takit jätetään narikkaan, saliin otetaan mukaan käsiohjelma ja väliajalla nautitaan kahvi/tee ja leivos. 

Kino Tapiola esittää maailman arvostetuimpiin kuuluvan ooppera- ja balettitalo Royal Opera Housen esityksiä Lontoon Covent Gardenista, ainoana teatterina pääkaupunkiseudulla. Näytäntökauden 2015-16 teokset tallennetaan suorana satelliittilähetyksenä ja esitetään Kino Tapiolan valkokankaalla vain muutamaa päivää myöhemmin, aina sunnuntaisin klo 18. 

3h 0min
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä