ROH: Werther

(Werther)

The Royal Opera esittää: Werther

Jules Massenet´n nelinäytöksinen ooppera.

Massenet'n ooppera perustuu Goethen romaaniin Nuoren Wertherin kärsimykset ja se kertoo runoilija Wertherin toivottomasta rakkaudesta toiselle miehelle kihlattuun Charlotteen.

Musiikki on täynnä lyyristä kauneutta, intohimoa ja tunteiden kiihkoa. Ei ole ihme, että teosta monesti pidetään Massenet'n parhaana.

Royal Operan musiikillinen johtaja Antonio Pappano johtaa elokuva-, teatteri- ja oopperaohjaaja Benoit Jacquot 'n klassisen produktion. Italialainen tenori Vittorio Grigolo laulaa nimiroolin ja Joyce DiDonato debytoi suuriin ranskalaisiin mezzorooleihin kuuluvana Charlottena.

***

Kapellimestari : Antonio Pappano
Ohjaus: Benoit Jacquot

***

Päärooleissa:
Werther: Vittorio Grigolo
Charlotte: Joyce DiDonato
Albert: David Bižić
Sophie: Heather Engebretson
Le Bailli: Jonathan Summers
Johann: Juri Jutshuk
Schmidt: Francois Piolino

***

Kesto (arvio): n. 3h (2 väliaikaa)

***

Kino Tapiolassa ooppera- ja baletti-iltoihin kuuluu laadukkaan ohjelmiston lisäksi myös oikea teatteritunnelma: Takit jätetään narikkaan, saliin otetaan mukaan käsiohjelma ja väliajalla nautitaan kahvi/tee ja leivos. 

Kino Tapiola esittää maailman arvostetuimpiin kuuluvan ooppera- ja balettitalo Royal Opera Housen esityksiä Lontoon Covent Gardenista, ainoana teatterina pääkaupunkiseudulla. Näytäntökauden 2015-16 teokset tallennetaan suorana satelliittilähetyksenä ja esitetään Kino Tapiolan valkokankaalla vain muutamaa päivää myöhemmin, aina sunnuntaisin klo 18. 

3h 0min
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä