Särkynyt

(Broken)

SÄRKYNYT on voimakas, ravisteleva ja sydämensärkevä tutkielma rakkaudesta sen monissa muodoissaan: idealisoidusta, tarpeettomasta, ei-halutusta ja – viimeisimpänä – ehdottomasta. Skunk, 11 v, on diabeetikko - ja aika siisti tyyppi. Kesäloma on vasta alkanut ja tytön päivät ovat täynnään kepeitä toiveita, kunnes vastapäätä asuva epämiellyttävä herra Oswald hakkaa naapuritalon Rickin, kiltin mutta henkisesti epätasapainossa olevan pojan. Skunkin viattomuus alkaa kariutua vauhdilla, jota hän ei itsekään voi kontrolloida. Hänen kotinsa, naapurustonsa ja koulunsa muuttuvat kaikki petollisiksi ympäristöiksi ja lapsuuden onnellinen asioiden varmuus taipuu pelontäyteiseksi, monimutkaisten epäilysten täyttämäksi särkyneeksi tulevaisuudeksi. Skunk etsii lohtua viimeisestä paikasta, josta uskoo sitä löytävänsä, kun salattu ystävyyssuhde sydämellisen, mutta mieleltään rikkonaisen Rickin kanssa ajautuu katastrofiin. Yht'äkkiä tyttö saa elämän avaimet takaisin omiin käsiinsä - hän voi valita jäävänsä paikkaan, jota hänelle ei oltu koskaan luvattu, tai jättää sen lopullisesti. Elää tai kuolla.

**** NYT.fi/Leena Virtanen:

"Skunk on elokuvan sielu ja sydän, tyttö, jolla on tulevaisuus edessä ja optimismi sitkeässä. Kun elokuvan tapahtumat alkavat vyöryä ja nivoutua toisiinsa, Skunkin maailma sortuu pala palalta, ja hän menettää luottamuksensa kaikkeen ja kaikkiin. Ja syystä. --- Näyttelijätyön ja roolituksen ansiosta Särkynyt ei vaikuta esikoiselokuvalta, mutta varsinaisen viimeisen silauksen se saa vaikuttavasta kuvauksesta sekä leikkauksesta, myös äänileikkauksesta. Norrisilla on ollut tukenaan huippuluokan tiimi, joka on luonut elokuvaan kauneutta ja ilmavuutta raskaan juonen ja henkilömäärän vastapainoksi, aivan kuten Skunkin kaltaiset olennot levittävät ympärilleen hyviä ajatuksia, vaikka maailma ympärillä sotiikin niitä vastaan."

 

1h 30min K-16 Väkivaltaista sisältöä Ahdistusta aiheuttavaa sisältöä
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä