Sing 2D (dub)

(Sing)

Yleisön pyynnöstä 2D-versio! Esitämme myös 3D-versiota, täällä.

Itse ilkimys ja Kätyrit -elokuvien sekä Lemmikkien salainen elämä –elokuvan tekijöiltä Illumination-studiolta saapuu jouluksi elokuvateattereihin musiikkikomedian Sing, joka kertoo siitä, miten jokainen meistä voi löytää sisältään tähden! 

Sing sijoittuu eläinten asuttamaan maailmaan ja tarinan pääosassa on Buster Moon, tyylikäs koalaherra, joka johtaa parhaat päivänsä nähnyttä teatteria. Buster on ikuinen optimisti—ja myönnettäköön, ehkä pienoinen lurjus—joka rakastaa teatteriaan yli kaiken ja on valmis tekemään mitä vain pelastaakseen sen. Hänen saa tilaisuuden palauttaa hiipuvan konserttisalin entiseen loistoonsa järjestämällä maailman mahtavimman laulukilpailun!

Viisi kilpailijaa nousee ylitse muiden: hyräilevä huijarihiiri, ujo teini-ikäinen norsu, joka kärsii pahasta ramppikuumeesta, 25 pikkuporsaan pesueen rättiväsynyt äiti, rikollisperheestään eroon pyrkivä nuori gangsterigorilla, sekä piikkisika, joka haluaa karistaa ylimielisen poikaystävän kintereiltään ja ryhtyä soolouralle. Jokainen heistä saapuu Busterin pakeille uskoen lujasti, että tämä tilaisuus voi mullistaa koko elämän.

Yli 85 hittilaulua sisältävän elokuvan Sing on käsikirjoittanut ja ohjannut Garth Jennings (Son of Rambow, Linnunradan käsikirja liftareille) ja sen ovat tuottaneet Chris Meledandri ja Janet Healy.

 

”…hyväntuulinen ja täynnä laulun riemua. Koko perheen elokuvaa rytmittävät tutut popkappaleet saavat tanssijalan vipattamaan katsomossakin. – Animaatiostudio Illumination Entertainmentin aiempia tuotantoja ovat mm. Itse ilkimys (2010) ja Kätyrit (2015). Niistä tuttua vauhdikkaan fyysistä komediaa nähdään nytkin. Sing kumartaa myös musikaalihistorian pannaan show pystyyn -tarinaperinteelle.”  HS

 

Ohjaus: Garth Jennings

Käsikirjoitus: Chris Meledandri, Janet Healy

Kieli: Puhumme suomea!

Levittäjä: Finnkino Oy

1h 48min K-7 Ahdistusta aiheuttavaa sisältöä
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä