Suuri pähkinäryöstö 3D

(The Nut Job)

Suuri pähkinäryöstö on koko perheen vauhdikas 3D-animaatiokomedia, jossa ilkikurinen Kärtsy-orava (äänenä Antti Reini) ja hänen rottakaverinsa Kamu suunnittelevat pähkinäkaupan ryöstämistä kotipuiston ruokavarastojen tyhjennyttyä. Kaverukset sotkeutuvat kuitenkin tahtomattaan huomattavasti hankalampaan ja hurjempaan seikkailuun, kun samaa pähkinäkauppaa käyttävät myös ihmisrosvot omiin rikollisiin suunnitelmiinsa.

Elokuva esitetään Kino Tapiolassa 3D:nä ja suomeksi dubattuna.

 

Tietoa kasvattajalle media-avain.fi -sivustolta, täällä lisää myös elokuvan myönteisistä viesteistä (2/5) sekä ikäsuositushaitari.

Suuri pähkinäryöstö kertoo eläimistä, jotka eivät luota toisiinsa. Eläimet huijaavat, juonittelevat ja kohtelevat toisiaan tylysti. Elokuvassa käytetään myös fyysisiä otteita, eikä asioiden selvittäminen puhumalla tunnu olevan hahmoille luontevaa.

Kärtsy-orava kulkee omia teitään: hän ei halua elää laumassa eikä toimia yhteisön hyväksi. Kärtsyn rottaystävä Kamu on hiljainen, mutta kaipaa Kärtsyn huomiota ja läheisyyttä. Puiston muut eläimet eivät siedä Kärtsyn ilkikurisuutta ja itsenäisyyttä. Ne yrittävät kerätä muonavarastoja täyteen syksyä varten, mutta Kärtsy ei halua auttaa, vaan kerää pähkinöitä vain itselleen.

Suuri pähkinäryöstö ei tarjoa hyviä roolimalleja, vaikka muutamia pilkahduksia hyvästä ja lempeästä käytöksestä näkyykin. Elokuvan sanoma kiteytyy kunnolla vasta lopussa: yhteistyöllä muonavarastojen kerääminen olisi onnistunut paljon paremmin! Lopulta päähenkilö Kärtsykin ymmärtää yhteistyön tärkeyden.

 

Ohjaus: Peter Lepeniotis

Suomalaiset ääninäyttelijät: Antti Reini, Taisto Oksanen, Jenni Sivonen, Jarmo Mäkinen, Tuomas Uusitalo, Markus Bäckman, Juhani Rajalin, Antti Pääkkönen, Peter Pihlström, Jani Alkio, Susa Saukko, Henna Haverinen

Kieli: suomi

1h 25min K-7 Ahdistusta aiheuttavaa sisältöä
   

    

  Ohjelmisto ja aukioloajat


  Lipunmyynti teatterilla avautuu näytöspäivinä arkisin klo 17 ja viikonloppuisin puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä elokuvanäytöstä ja sulkeutuu päivän viimeisen näytöksen alettua.

  Seniorikinokeskiviikkoisin avaamme klo 14.

   

  Ohjelmisto julkaistaan maanantai-iltapäivisin viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantaista torstaihin.

  Etkö löytänyt toivomaasi näytöstä? Uudet näytökset julkaistaan maanantaisin!

   

  Kiireellisissä lipunmyyntitiedusteluissa iltaisin ja viikonloppuisin kannattaa ottaa puhelimitse yhteyttä lipunmyyntiin teatterin aukioloaikoina, puh. 0400 885 779. Sähköposteihin vastataan vain arkipäivisin.


   
   

  Yhteystiedot
  Mäntyviita 2, Tapiola · puhelin 0400 885 779 (aukioloaikoina) · info@kinotapiola.fi
  Avoinna näytöspäivinä puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua.

  Ota yhteyttä